Såld lägenhet på Flygaregatan 5 i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Flygaregatan 5

Central 2:a ett stenkast från Halmstad City!

Såld

Central 2:a ett stenkast från Halmstad City!

Varmt välkomna till denna charmiga och centrala 2:a på Flygaregatan 5, som tack vare dess generösa takhöjd skapar en omedelbar känsla av rymd och luftighet.

Det imponerande vardagsrummet är rymligt nog för att möblera precis som ni önskar och bjuder in till mysiga kvällar eller sociala tillställningar. Från vardagsrummet når ni också den charmiga balkongen, som erbjuder en lugn och avkopplande utsikt över föreningens grönskande innergård – en perfekt plats för ert morgonkaffe eller kvällsavlut. Köket är snyggt och stilrent med gott om både förvaringsutrymme och arbetsyta. Här finns även plats för ett mindre matbord där ni kan avnjuta härliga måltider. Sovrummet är likaså rymligt och ger möjlighet till en fullstor säng och önskad möblering. Intill sovrummet finner ni en praktisk klädkammare som skapar ordning och reda för era kläder och tillbehör. Badrummet, ljust och kaklat - här finns allt ni behöver för att göra er morgonrutin smidig och bekväm.

Som en extra bonus hör ett rymligt förråd till bostaden, beläget på källarplanet. Här finns också ett cykelrum för ert bekväma cykelliv samt föreningens tvättstuga och torkrum för enkel och tillgänglig tvättning.

Flygaregatan ger er en unik möjlighet att bo bara ett stenkast från Halmstad City med dess breda utbud av shopping, restauranger och nöjen. Dessutom är ni bara en kort cykeltur eller busstur från Halmstad Högskola, vilket gör detta till det perfekta hemmet för både studenter och arbetande som söker en centralt belägen oas. Missa inte chansen att uppleva den harmoniska kombinationen av bekvämlighet, stil och rymd – boka er visning redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.