Såld lägenhet på Södra Vägen 45 i Söder/Söderkaj
Söder/Söderkaj

Södra Vägen 45

Högt upp i huset med utsikt över Nissan och havet!

Såld

Högt upp i huset med utsikt över Nissan och havet!

Varmt välkomna till ert nya hem på Södra vägen 45 – en exklusiv pärla högt upp i huset som kombinerar stil, smart planlösning och en makalös utsikt! Denna superbostad på 48,5 kvm är en perfekt kombination av funktionell design och modern elegans.

De nuvarande ägarna har med god smak omformat lägenheten till en underbar 1,5:a , där industriella glasväggar skapar ett stilrent sovrum av den tidigare matplatsen. Här möts ni av en genomtänkt och praktisk planlösning som optimerar varje kvadratmeter.

Det rymliga vardagsrummet öppnar upp för en slående panoramavy, där varje ögonblick blir en konstant påminnelse om ert fantastiska boende. Köket är ljust och modernt, komplett med alla bekvämligheter ni kan önska er, vilket gör matlagningen till en ren fröjd.

Det stora och helkaklade badrummet imponerar med sin generösa yta och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Dessutom finns en rymlig och praktisk klädkammare som ger er extra utrymme för ordning och reda.

En av höjdpunkterna i denna fantastiska bostad är den inglasade balkongen, en fridfull oas där ni kan njuta av ert morgonkaffe eller avkopplande kvällsstunder stora delar av året. En plats att skapa minnen och njuta av utsikten.

Föreningen Brf Båtbryggan är en stabil och välskött förening som tillhandahåller flera mervärden för sina medlemmar, så som en trevlig innergård med sittplatser, gemensam tvättstuga, garage samt en övernattningslägenhet.

Bortom dessa bekvämligheter, omfamnas ni av ett av Halmstads mest åtråvärda område som ger er en enastående livsstil. Den populära och familjära restaurangen Söderfamiljen blir er granne, och vackra promenadstråk längs Prins Bertils stig väntar på att upptäckas. Västra Stranden, med sina charmiga caféer/restauranger som Söderpiren och Lillebror, lockar till både goda luncher och avkopplande stunder med vänner. Och när stadspulsen kallar är det bara några minuters avstånd till Halmstad City och dess breda utbud av butiker, restauranger och nöjen.

Missa inte chansen att bli nästa lyckliga ägare av denna superfina lägenhet!

Visa mer
Slutpris

2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.