Kommande försäljning fritidshus på Sjöfågelvägen 23 i Mellbystrand
Mellbystrand

Sjöfågelvägen 23

Trevligt fritidshus i populära Mellbystrand!

Kommande

Trevligt fritidshus i populära Mellbystrand!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO!

Välkomna till Sjöfågelvägen 23 i härliga Mellbystrand - Ert framtida boende som präglas av komfort och charm!

Detta boende är en pärla om 56 kvadratmeter, inbäddat på en generös tomt omkring 910 kvadratmeter. Här får ni inte bara ett hem, utan en livsstil som omfamnar harmoni och närhet till det salta havet. Den välplanerade ytan på 56 kvadratmeter erbjuder en trivsam atmosfär där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa det perfekta boendet. Här möts ni av ljusa och öppna ytor, vilket ger en känsla av rymd och välbefinnande.

Men det är inte bara inomhus som detta boende imponerar. Den generösa tomten om 910 kvadratmeter ger er utrymme att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar utomhus. Perfekt för avkopplande stunder eller för att bjuda in vänner och familj till grillkvällar och sociala samvaron. Beläget i närheten av havet är detta boende ett paradis för alla som älskar strandlivet. Med bekvämt gångavstånd till det salta havet erbjuds ni möjligheten till avkoppling och uppfriskande bad när ni önskar.

Här på Sjöfågelvägen 23 får ni inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa minnen och njuta av livets enkla och vackra stunder. Ta steget in i detta trevliga boende och låt Mellbystrand bli den plats där ert drömboende blir verklighet. Välkomna till ett hem där havet och harmonin möts på Sjöfågelvägen 23!

Visa mer
Sjöfågelvägen 23 Sjöfågelvägen 23 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 56 kvm taxeringsinformation
  • Byggnadsår: 1964
  • Område: Mellbystrand, Laholm
  • Fastighetsbeteckning: Mellby 16:1

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Sjöfågelvägen 23

Inglasat uterum

Ljust och rymligt uterum. Rummet är rymligt och ni får med enkelhet plats för soffgrupp och ett större matsalsbord med tillhörande möblering. Här spenderar man gärna middagar med familj och vänner.

Entré

Välkomnande Entré med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger, entrédörren nås genom det inglasade uterummet.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Här får ni med enkelhet plats med en större soffgrupp, soffbord, TV-bänk och annan önskad möblering.

Badrum

Fräscht badrum som är utrustat med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp samt en tvättmaskin.

Sovrum 1

Rymligt sovrum här får ni med enkelhet plats med en fullstor säng, detta sovrum nås genom vardagsrummet.

Kök

Ljust och fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är fullutrustad med spis, ugn, spisfläkt, diskho, flertalet över- samt underskåp samt god arbetsyta. Köksluckorna går i en snygg kulör som snyggt bryts av med en bänkskiva i en mörkare kulör.

Sovrum 2

Väl tilltaget sovrum med plats för en fullstor säng och tillhörande sängmöbler. Här finns det även flertalet garderober för förvaring.

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Emir Aljaaf

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Mellby 16:1
UPPLÅTELSEFORM
Arrende
BOENDEFORM
Fritidshus
Antal rum
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea
56 m² taxeringsinformation
Tomtarea
910 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/luftvärme pump & direkverkande el.
BYGGNADSÅR
1964 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Liggande träpanel.
Fönster
2-glas isolerfönster.
Tak
Plåt
Stomme
Trä
Grundläggning
Torpargrund
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
VENTILATION
Självdrag
Övriga byggnader
Gäststuga/förråd.

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
3 450 kr/år
KOMMUNALSKATT
33,077%
TAXERINGSVÄRDE
460 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
460 000 kr
TAXERINGSKOD
225, Småhusenhet, småhus på ofri grund

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Väg/samfällighetsavgift
200 kr/år
Övrigt
31 776 kr/år
Kommentar
Fastighetsavgift samt arrendeavgift är inkluderat under rubriken "Övrigt". Arrendeavgiften uppgår till 27 014 kr/år samt fastighetsavgift till 4762 kr/år .
DRIFTKOSTNAD TOTAL
31 976 kr/år

Energideklaration

Energideklaration
Ej nödvändig

Allmänt om området

Mellbystrand är en charmig kustnära ort som ligger i Laholms kommun, belägen längs västkusten i södra Sverige. Ortens natursköna läge vid kusten gör den till en populär destination för både lokalbefolkning och besökare från när och fjärran.

Med sin långa och vidsträckta sandstrand är Mellbystrand ett idealiskt resmål för de som vill njuta av havet och solen. Stranden sträcker sig flera kilometer längs kusten och erbjuder gott om utrymme för bad, solning och strandaktiviteter.

Utöver den fantastiska stranden har Mellbystrand en rad andra attraktioner och aktiviteter att erbjuda och området runt Mellbystrand har också vackra naturstigar och cykelvägar som lockar till utforskande av det omgivande landskapet.

I denna eftertraktade miljö med grönska och havet inpå knutarna är det allt fler som väljer att bosätta sig permanent här, men fortfarande består drygt hälften av bebyggelsen av fritidshus.

Kommunikation

Till och från Mellbystrand tar ni er enkelt med buss via Hallandstrafiken. Tågstation finner ni i Båstad och Laholm. Ni tar er även smidigt ut på E6:an i både norr- och södergående riktning.

Närservice

Bekvämligheter såsom köpcentrum, stormarknad, närbutik, tennisbana, padelcenter, turistboende, butiker i olika branscher, läkarstation, bensinstationer, campingplatser, restauranger och mycket mer finns på orten!

Övrigt

Förskolor samt grundskola upp till ÅK 6 finns i området.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Inglasat uterum

Entré

Vardagsrum

Badrum

Sovrum 1

Kök

Sovrum 2

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning