Såld lägenhet på Rörvägen 12C i Trönninge
Trönninge

Rörvägen 12C

Trevlig 3rok i populära Trönninge!

Såld

Trevlig 3rok i populära Trönninge!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO!

Varmt välkommen till detta praktiska boende på 82 kvm i populära Trönninge!

Häng av dig ytterkläderna i den rymliga hallen och kliv in i lägenheten. Väl på övervåningen möts du först av en rymlig hall med platsbyggda garderober, i anslutning till hallen når ni bostadens trevliga kök som är nyrenoverat från (2020) och är utrustat med, induktionshäll, fläkt, rostfri disko, diskmaskin, en snygg bänkskiva samt fullstor kyl & frys. I anslutning till köket finner ni även bostadens separata tvättstuga. Det rymliga vardagsrummet som bjuder på ett härligt genomgående insläpp finner ni höger om hallen här får ni med enkelhet plats för en större soffgrupp, Tv-bänk samt matgrupp och annan önskad möblering. I anslutning till vardagsrummet når ni ytterligare ett sovrum som är väl tilltaget samt en trevlig balkong ni har även en egen stenbelagd uteplats i anslutning till entré.

Här bor ni i en välskött och stabil bostadsrättsförening, i avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (250mbits) och bostadsrättstillägg!

Här bor ni på lugn återvändsgata med närhet till grönska, natur, havet, skolor, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, padelhall och pizzeria.

Visa mer
Slutpris

1 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.