Såld lägenhet på Sutarängsvägen 16C i Vallås
Vallås

Sutarängsvägen 16C

Trivsam 3rok i populära Vallås!

Såld

Trivsam 3rok i populära Vallås!

Välkomna till Sutarängsvägen 16C - Här erbjuds en 3rok på markplan där ni som köpare kan sätta er egna prägel!

Bostaden med sina 75 kvadratmeter bjuder bland annat på en välplanerad planlösning som disponeras över två sovrum, badrum, kök, vardagsrum samt inglasat uterum och en stenbelagd uteplats i söderläge!

Förutom en fantastiskt fin bostad bor ni med närhet till det allra mesta - naturen, flertalet lekplatser, förskolor/grundskola, padelhall samt träningsanläggningar. En kort biltur bort och ni befinner er i Halmstad city, på Stenalyckans handelsområde eller på Hallarna med ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger - bättre kan det knappast bli. Här bor ni även i en stabil och välskött förening med en månadsavgift där värme, kabel-Tv, internet (100mbit) samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen erbjuder många mervärden där ni som bostadsrättsinnehavare kan nyttja, dessa är bland annat bastu, motionsrum, festlokal, övernattningslägenhet och biltvätt!

Visa mer
Slutpris

1 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.