Såld lägenhet på Laholmsvägen 22 i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Laholmsvägen 22

3 rok markplanslägenhet med två uteplatser samt egen grästäppa!

Såld

3 rok markplanslägenhet med två uteplatser samt egen grästäppa!

Nu har ni chansen att äga en fantastisk markplanslägenhet som är perfekt belägen med bekvämt promenadavstånd till allt centrala Halmstad har att erbjuda! Denna lägenhet är verkligen något utöver det vanliga.
Med inte en, utan två privata uteplatser omgivna av en välskött grästäppa, kan ni njuta av utomhuslivet på ett sätt som är svårt att hitta någon annanstans. Härligt solläge från ca kl 10:00 till kväll!

Hemtrevlig 20-talscharm med bland annat: Spröjsade fönster, höga tak och djupa fönsternischer ger er en charm som är svårslagen.
Interiört är lägenheten uppdaterad och moderniserad, med ett nyrenoverat kök, ett helkaklat badrum och fräscha ytskikt.
Byggnaden härstammar från 1929 och har bevarat sin tidstypiska karaktär, samtidigt som den har anpassats till moderna behov. År 2015 ombildades lägenheterna till bostadsrätter, vilket ger er en trygg och långsiktig investering.

Dessutom kan ni inte önska en bättre plats att kalla hem. På Laholmsvägen 22 bor ni i hjärtat av Halmstad med alla tänkbara bekvämligheter inom räckhåll. Livsmedelsbutik, resecentrum, vårdcentral, apotek och gym finns alla inom gångavstånd. Detta är livsstilen ni har längtat efter, och den väntar på er här och nu!

Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

Visa mer
Slutpris

2 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.