Såld villa på Hedhusvägen 27 i Skummeslövsstrand
Skummeslövsstrand

Hedhusvägen 27

Elegant havsnära 1-plansvilla!

Såld

Elegant havsnära 1-plansvilla!

Välkommen till Hedhusvägen 27 – en elegant nybyggd 1-plansvilla med tillhörande attefallshus! Hög standard, öppen planlösning och rymlig atmosfär gör detta till det perfekta hemmet, oavsett om det är för permanentboende eller som fritidsparadis. Valet är ert – upplev det bästa av båda världar här!

Interiört:
En mindre hall leder till en stor hallgång med generös förvaring i flera garderober. Två mindre sovrum, var och ett med en garderob, och ett större master bedroom med ytterligare garderober. Badrummet är utrustat med dusch, tvätt- och torkmaskin, och golvvärme. Hela husets övriga ytor har ett ljust golv som binder samman hallen, köket, vardagsrummet och TV-rummet.

Köket är en vit parallellkök från IKEA med bänkskivor i laminat från Agelito. Det har en svart diskbänk med avrinningsyta, häll, inbyggd ugn och integrerad kyl/frys samt diskmaskin. En stilfull väggmonterad köksö med bänkskåp kompletterar köket. Från köket leder en dörr ut till den generösa terrassen som vetter mot trädgården.

Sociala ytor med hög takhöjd och mycket naturligt ljus skapar en trivsam atmosfär. TV-rummet har en utgång till en inglasad altan, medan vardagsrummet har stora fönsterpartier mot väst och vikdörrar mot terrassen i söder. Fastigheten erbjuder flera uteplatser där man kan njuta av solens strålar från morgon till kväll.

Mellan huset och attefallshuset finns en mysig terrass med stort skärmtak, perfekt för att avnjuta morgonkaffet i sällskap av soluppgången. På terrassen finns också ett lyxigt spa-bad. I sydvästläge finns en inglasad altan med höst/vår-partier och isolertak samt isolering under trallgolvet. TV-rummet och altandörrarna öppnar upp mot både väst och öst. Mot väst finns en extra terrass med vikpartier som förenar vardagsrummet med terrassen.

Attefallshuset har ett rymligt rum med stora fönster. Där finns även ett fräscht badrum med dusch. I attefallaren finns även ett förråd med ingång från uppfarten och ett mindre väggmonterat förrådsskjul på ena gaveln.

Exteriör:
Trädgården är ytterst lättskött och ligger i ett lugnt och trivsamt område. Villan har ett strategiskt bra läge längst ned på Hedhusområdet, närmast havet. Genom en kort skogspromenad når man ett vackert reservat med tallskog och vältrampade stigar, inklusive den 12 km långa "blå slingan" som går genom skogen och längs havet genom Hemmeslöv och Båstad. E6:an är bara några minuters bilresa bort, och Båstad Station ligger cirka 3 km bort. I Skummeslövsstrand finns livsmedelsbutik, vårdcentraler, förskola och restauranger.

Passa på innan någon annan hinner före – detta är verkligen ett boende utöver det vanliga!

Visa mer
Slutpris

4 700 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastigheten

Inglasad altan

Gästhus

Altan

Vardagsrum

Kök/Allrum

Hall

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Övriga bilder

Planlösning