Hus till salu i Halmstad

Välkommen till Halmstad, en stad med svepande havsvindar och ett paradis för den som gillar friluftsliv.

Läs mer

Söker ni hus till salu i Halmstad finns ett stort utbud av omtyckta och fridfulla villakvarter med både äldre och nyare villabebyggelse. Här hittar ni klassiska hus fint belägna nära skog och hav med rymliga trädgårdstomtar.

I Albinsro hittar ni moderna villor till salu och passar er som vill bo bekvämt med närhet till både city och havet. I närheten hittar ni även flera familjevänliga områden såsom Brogård, Frennarp och Getinge. Vill ni bo precis intill havet är Frösakull ett idylliskt område vackert beläget nära Tylösand. Föredrar ni att bo närmare centrum hittar ni hus till salu i Alet, Furet och Karlstorp som är populära områden som passar växande familjer. När ni letar efter hus till salu i Halmstad kan våra erfarna mäklare inte bara hjälpa till att tipsa om närmaste skola och matbutik utan även om våra smultronställen som endast lokalbor känner till.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Halmstad kommer ni alltid ha närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter oavsett vilket område ni väljer att bosätta er i. Här finns även Halmstads Högskola, ett populärt Universitet med över 130 kurser och 50 olika utbildningsprogram.

Tack vare stadens positionering nära havet är Halmstad ett omtyckt område för den som är intresserad av båtliv. Här finns möjlighet till både segling, kajak och båtturer under sommaren. Vill ni ta er ett svalkande dopp lockar Tylösand många lokalbor och besökare. Föredrar ni skogen finns vackra promenadslingor som tar er på en resa genom stadens historia från Vikingatiden till nutid.

Oavsett om ni vill bo nära stadspulsen eller nära havet hittar ni både moderna och äldre villaområden runtom i staden. Våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta rätt hus till salu i Halmstad för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Halmstad är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.