Kommande försäljning radhus på Klövervägen i Haverdal
Haverdal

Klövervägen

Välkomna till ert nya drömhem i Haverdal!

Kommande

Välkomna till ert nya drömhem i Haverdal!

Vi är stolta över att äntligen kunna presentera ett fantastiskt nyproduktionsprojekt i eftertraktade Haverdal, där vi erbjuder 25 bostadsrättsradhus som är designade för att uppfylla alla era drömmar om ett perfekt boende. Dessa vackra bostäder kombinerar modern arkitektur, högkvalitativa material och en optimal planlösning för att ge er en trevlig och bekväm livsstil.

Varje radhus är rymligt och erbjuder generösa 113 kvadratmeter boyta över två våningar. Med sina 5 rok finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den halvöppna planlösningen skapar en trivsam atmosfär där kök, matplats och vardagsrum smälter samman, perfekt för umgänge med nära och kära. Här hittar ni inte bara ett, utan två badrum för extra komfort och bekvämlighet. Detta gör morgonruschen smidigare och ger alla i familjen möjlighet att njuta av avskildhet och egen tid. Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för alla i familjen att ha sitt eget personliga utrymme. Den mindre trädgården och uteplatsen ger dig möjlighet att umgås utomhus, odla dina egna växter eller bara njuta av en stunds lugn och ro.

I Haverdal bor ni med naturen runt hörnet i form av långa stränder och grönskande naturreservat. Detta samtidigt som ni bara har 20 minuter till Halmstad tätort och närhet till både dagvaruhandel, skola och idrottsanläggningar – bättre kan det knappast bli.

Att bo i en bostadsrätt ger er en bekväm boendesituation där ni inte behöver bekymra er om exteriöra underhåll. Det ger också möjlighet att bli en del av en gemenskap där ni tillsammans tar hand om fastigheten och skapar en trivsam miljö att leva i. Dessutom ger det er möjlighet att äga ert eget hem till en lägre kostnad än ett traditionellt husköp.

Med en begränsad mängd bostäder är det viktigt att agera snabbt för att säkra ert drömboende i Haverdal. Denna unika möjlighet växer inte på träd så kontakta oss redan idag för mer information - vi ser fram emot att göra era drömmar om ett perfekt boende till verklighet!

Visa mer
Klövervägen Klövervägen [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 113 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 4 587 kr
  • Förening: BRF Naturlunden i Haverdal
  • Byggnadsår: 2024
  • Område: Haverdal, Halmstad

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Klövervägen

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Anders Nilsson Wall

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 587 kr
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m² föreningens information
Andel i förening
4 %
Nettoskuldsättning
Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.

Föreningen

Namn
BRF Naturlunden i Haverdal
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
25 lägenheter

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2024
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump från NIBE, vattenburet system via radiatorer
Fönster
3-glas isolerfönster
VENTILATION
Mekanisk frånluft med återvinning
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
32,638%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
9 036 kr/år
Uppvärmning
9 036 kr/år
vatten
4 860 kr/år
Övrigt
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
27 132 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Driftskostnaderna är ungefärliga och kan variera för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster.

Allmänt om området

Haverdal är en tätort 1,5 mil norr om Halmstad. Haverdal är ett populärt bostadområde likväl som ett populärt turistområde. Det finns nästan lika många villor som det finns fritidshus här, och på sommaren är här mycket liv och rörelse.

Kommunikation

Busslinje finns mellan Haverdal och Halmstad. 350 och 330 bussen är det som går där emellan.

Närservice

Här finns det mycket att hitta på. För dig som gillar sol och bad finns den 4 km långa sandstranden. Haverdal har även en fotbollsklubb, innebandyklubb och en seglarklubb. Den 4-stjärniga campingen som har äventyrsgolf och restaurang finns också här. Hemköp ligger mitt i byn och bredvid den ligger en pizzeria. Fina Annies gård ligger även i byn, där brukar det vara olika loppisar, julmarknader osv. Annies gård är även ett populärt ställe att hyra till fester eller bröllop.
Här finns ett flertal förskolor och en grundskola.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning