Såld lägenhet på Bryngelshusgatan 87 i Nyatorp
Nyatorp

Bryngelshusgatan 87

Exklusivt Townhouse!

Såld

Exklusivt Townhouse!

Nu kan vi med stolthet presentera ett exklusivt Townhouse på attraktivt & centralt läge i Halmstad. Här råder en hemtrevlig "Villa-känsla" via den egna entrén i markplan och ett välplanerat boende om hela 139 kvm fördelat på 5 rum och kök i etage.

Invändigt imponeras vi av stilrena och moderna materialval som genomsyrar detta hemtrevliga boende. Från den praktiska entrén finns den robusta trappan i stilren betong som tar oss upp till boendemiljön. Vi bjuds bland annat på ett snyggt och kvalitativt kök från Vedum med köksö. Härliga sociala ytor med plats för större matgrupp. Från köket når vi ut till den generösa balkongen med vy över den välskötta innergården med härlig eftermiddagssol. Gott om plats för både loungemöbler och grill - Här njuter man gärna av varma sommarkvällar med familj och vänner!

Vidare på plan två finns ett helkaklat badrum med tvättavdelning, hall med god förvaring i form av skjutdörrsgarderob, ljust allrum med gott om palts för soffgrupp och TV. Från vardagsrummet når vi ut till en möblerbar balkong med förmiddagssol - Perfekt plats för morgonkaffet!
Via den stilrena trappan tar vi oss upp till plan tre där vi bjuds på ett allrum, tre väl tilltagna sovrum, praktisk klädkammare samt ett helkaklat badrum.

På Bryngelshusgatan 87 bor ni på bekvämt avstånd till det bästa Halmstad har att erbjuda och i området finns fina promenadstråk, livsmedelsbutik, gym, skola och förskola.

Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.