Såld lägenhet på Torsgatan 5B i Centrala Halmstad - Väster
Centrala Halmstad - Väster

Torsgatan 5B

Trevlig 2:a ett stenkast från Halmstad city!

Såld

Trevlig 2:a ett stenkast från Halmstad city!

Vi hälsar er välkomna till Torsgatan 5B, där denna trevliga 2:a om 61 kvadratmeter väntar på att bli ert nya hem. Med sitt idealiska läge ett stenkast från Halmstad City och dess breda utbud, erbjuder denna lägenhet både bekvämlighet och livsstil.

Ni hälsas välkomna av en rymlig hall som leder er till det ljusa och helkaklade badrummet med tvättmaskin/torktumlare. Fortsätt genom hallen och stig in i det härliga vardagsrummet där generösa fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån tar ni enkelt steget ut på den inglasade balkongen och njuter av lugna stunder och frisk luft.

Köket är både funktionellt och välutrustat med gott om förvaring i över- och underskåp samt generös arbetsyta. Här finns även plats för er önskade matgrupp, perfekt för måltider och sociala stunder.

Sovrummet är rymligt och smart planerat, med plats för en bekväm vistelse och gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna.

Förutom den trevliga bostaden blir ni en del av en stabil och omtyckt förening med extra fördelar såsom trivsamma innergårdar, garage, en praktisk övernattningslägenhet och flera tvättstugor.

Boka er på visning och upptäck fördelarna med att bo på Torsgatan 5B - vi ses!

Visa mer
Slutpris

1 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.