Såld lägenhet på Stationsgatan 32B i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Stationsgatan 32B

Välplanerad 1rok med låg månadsavgift!

Såld

Välplanerad 1rok med låg månadsavgift!

Välkomna till Stationsgatan 32B - En väldisponerad 1rok om 30kvm som präglas av hög standard och smart utnyttjande av utrymme.

Varje detalj har noga planerats och genomförts för att skapa en bostad som känns både inbjudande och praktisk på samma gång. Det är svårt att inte bli imponerad av den ljusa och luftiga känslan som genomsyrar varje vrå.

För den som lever ett aktivt liv som pendlare är denna bostad en dröm som blir verklighet. Belägen på Stationsgatan är du bara ett stenkast från kommunikationer och har nära till både tåg och bussar, vilket gör resorna till och från arbete till en smidig och bekväm upplevelse.Men detta är inte bara en bostad för den arbetande världen - det är också en idealisk plats för den som satsar på sina studier. Med en välplanerad layout och tillräckligt med utrymme för både studiehörna och avkoppling till en mycket låg avgift om 1688kr/mån.

Anrik fastighet från år 1890 som totalrenoverades under år 2023/2024 med exklusiva materialval. Modernt fullutrustat kök, helkaklat badrum i stilren design samt ett härligt vardagsrum.

Läget på Stationsgatan 32B är bekvämt med närhet till stadens centrum, kollektivtrafik och vackra naturområden. Här bor ni tryggt med en räntegaranti under de tre första åren.

Passa på innan någon annan hinner före – anmäl er på visning redan idag!

Visa mer
Slutpris

1 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Emir Aljaaf

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anders Nilsson Wall

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Kök

Badrum

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning