Såld lägenhet på Norra Vägen 20 i Halmstad centrum
Halmstad centrum

Norra Vägen 20

Högst upp i huset med låg månadsavgift och utsikt över Galgberget!

Såld

Högst upp i huset med låg månadsavgift och utsikt över Galgberget!

Vi hälsar er varmt välkomna till Norra vägen 20 och denna trevliga 2:a som ni bekvämt når via hiss eller trappa, högst upp i huset, på våning 4/4. Här erbjudes inte bara en fräsch och trevlig bostad, utan också en livsstil som förenar stadens puls med naturens lugn.

Med ett privilegierat gavelläge är er nya bostad fri från insyn, vilket ger er en privat och avskild atmosfär att trivas i. Njut av solen från två olika håll - på den stora och härliga inglasade balkongen med utsikt över Galgberget, perfekt för avkopplande eftermiddagar och kvällar, eller på loftgången där morgonsolen ger er en uppfriskande start på dagen.

Det moderna och stilrena köket bjuder in till kreativ matlagning medan det rymliga vardagsrummet lockar till avkoppling och umgänge. Sovrummet är generöst tilltaget och kommer med en praktisk klädkammare för optimal förvaring. Det fräscha badrummet, komplett med tvättmaskin, gör vardagslivet bekvämt och enkelt. Två förråd tillhör också bostaden, nåbara antingen via balkongen eller loftgången, vilket ger er extra utrymme för förvaring.

Här blir ni en del av en stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. vilket ger er trygghet i er nya hemmiljö. Till lägenheten hör även en inre reperationsfond om 4 541 kr, vilka kan användas om ni vill ändra på något i lägenheten.

Som boende på Norra vägen 20 bor ni med direkt närhet till Halmstad City, där det trevliga utbudet av butiker och restauranger väntar på att upptäckas. Samtidigt är naturen bara ett stenkast bort, med vackra promenadstråk längs Nissan och på Galgberget.

Miss inte chansen att göra denna trevliga bostad till ert nya hem – vi ses!

Visa mer
Slutpris

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.