Såld lägenhet på Gustav III:s Boulevard 159 i Frösunda
Frösunda

Gustav III:s Boulevard 159

Rymlig 4:a i högt läge med två stora inglasade balkonger och två badrum!

Såld

Rymlig 4:a i högt läge med två stora inglasade balkonger och två badrum!

Kommande försäljning!

Väkommen till denna högt belägna 4:a med två balkonger och två badrum i populära Frösunda!

Här finner du en rymlig 4-rumslägenhet med en optimal planlösning med stora rum och välplanerade sociala ytor.
Lägenheten är genomgående vilket ger mycket naturligt ljus från två väderstreck. De olika rummen har en väl genomtänkt disposition som skapar en smidig och behaglig boendemiljö. Lägenheten är utrustat med två helkaklade badrum för extra komfort.
Som kronan på verket finns två stora inglasade balkonger. En balkong i söderläge där du kan avnjuta solen under stora delar av dagen med utsikt över föreningens mysiga innergård. Den andra balkong i västläge ger möjlighet till trevliga middagarar och kvällar under härliga solnedgångar.

Läget är optimalt med närhet till allt du kan tänkas behöva. På bekvämt gångavstånd har du Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia där du finner en mängd olika butiker, restauranger och caféer. Ca 200 meter från lägenheten finner ni även närmaste gym. Kommunikationerna är utmärkta med ca 10 minuters promenad till pendeltåg och busshållplats precis runt husknuten.
För den som uppskattar natur finns härliga Brunnsviken, där vacker natur kan upplevas.

Visa mer
Slutpris

6 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.