Såld lägenhet på Råsundavägen 152 i Råsunda
Råsunda

Råsundavägen 152

Etagelägenhet med tidstypiska detaljer, fungerande öppen spis och fiskbensparkett!

Såld

Etagelägenhet med tidstypiska detaljer, fungerande öppen spis och fiskbensparkett!

Det har äntligen blivit dags att få presentera denna fantastiska etagelägenhet som fullkomligt badar i ljus belägen på populära Råsundavägen. Lägenhetens vardagsrum präglas av en fungerande öppen spis, fiskbensparkett och det vackra järnsmidet som klär trappan ner till entrévåningen. Vardagsrummet är väldigt rymligt och kan med enkelhet byggas ut till att husera ett extra sovrum, se den alternativa planlösningen. Köket är rymligt, fräscht och ligger i anslutning till det härliga matrummet. De båda sovrummen är av ordentlig storlek och har bra med förvaring i de platsbyggda garderober. Badrummet helrenoverades 2013 i samband med stambytet och är i stilrena färger och utrustat med badkar på fötter. Lägenheten besitter även en tidstypisk och inredningsbar entré/inre hall som fungerar som navet i lägenheten och förutom de två externa förråden som ingår finns det i bostaden en stor tillhörande klädkammare samt extra förvaring under trappan. Det bör nämnas att här bor ni granne med Näckrosens tunnelbanestation vilket är en otrolig bekvämlighet!

Brf Strutsfarmen är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2011 och består av 28 st lägenheter. Föreningen är stabil och har en mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad samt har genomfört renoveringar såsom såväl tak som fasad, stammar och hiss är renoverade. Föreningen klassas som en A-förening, avgiften skall höjas 5% från 2024-03-01 (kontrollerat 2024-01-27). Högst upp i huset finns även en piskbalkong som med fördel kan användas för att avnjuta kvällssolen sena sommarnätter som skänker sitt ljus över vackra Filmstaden.

En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås utanför dörren på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information/intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

7 315 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.