Såld lägenhet på Förrådsgatan 4 i Råsunda
Råsunda

Förrådsgatan 4

Charmig 2:a med bevarade originaldetaljer med centralt läge i anrika Råsunda

Såld

Charmig 2:a med bevarade originaldetaljer med centralt läge i anrika Råsunda

Nu ges ni möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad i vacker fastighet från 1938. Klassisk elegans och många charmiga detaljer bevarade som generös takhöjd, vackra trägolv, stora fönsterpartier och breda snickerier. Lägenhetens stora balkong vetter mot en av Råsundas mysigaste innergård, omringad av vackra fasader från förra seklet och massor av grönska. Lägenheten disponeras över ett rymligt vardagsrum med vackra furugolv samt gott om plats för soffgrupp, från vardagsrummet nås även lägenhetens fantastiska balkong, mysigt sovrum med plats för större säng och förvaring, ljust och stilsäkert badrum utrustat med tvättmaskin och dusch, välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter samt stort kök med välbevarat serveringsskåp, i köket finns även plats för större matgrupp.

- Centralt läge i anrika Råsunda
- 500 meter till tunnelbana
- Stor balkong mot en av Råsundas mysigaste innergårdar
- Vackra furugolv
- Tvättmaskin
- Gott om förvaring
- Generös takhöjd
- Bevarade originaldetaljer

Omtyckt läge i hjärtat av Gamla Råsunda med kommunikationer och service runt knuten. På baksidan av huset finns den grönskande bakgården i ostört läge. Brf Förrådsgatan 4 har god ekonomi, äger marken och består av 26 lägenheter varav 2 hyresrätter vilket är en fantastisk dold ekonomisk tillgång.

Välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.