Såld lägenhet på Näckrosvägen 5 i Näckrosen
Näckrosen

Näckrosvägen 5

Lyxigt renoverad 3:a i hörnläge i omåttligt populära Brf Näckrosen!

Såld

Lyxigt renoverad 3:a i hörnläge i omåttligt populära Brf Näckrosen!

Varmt välkomna till en av Brf Näckrosens finaste 3:or!

Med vackra golv, nyrenoverat kök och öppen planlösning utstrålar denna lägenhet elegans och trivsamhet!
Lägenheten disponeras över en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med vacker fiskbensparkett och nyrenoverat kök utrustat med bekvämligheter som vinkyl och diskmaskin, 2 rymliga sovrum med slipade furugolv, inglasad balkong i sydvästläge, ljust och stilsäkert badrum, välkomnande hall med praktiskt stengolv och en snygg garderob perfekt för avhägning och förvaring.

- Stilsäkra materialval
- Öppen planlösning
- Anrik och mycket stabil förening
- Vacker fiskbensparkett
- Lugnt och lummigt läge
- Inglasad och solig balkong
- Nyrenoverad
- Hörnläge

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

5 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.