Såld lägenhet på Jonstorpsvägen 26 i Huvudsta
Huvudsta

Jonstorpsvägen 26

Rymlig bostad med väl tilltagen balkong i söderläge!

Såld

Rymlig bostad med väl tilltagen balkong i söderläge!

Varmt välkomna till denna fina 4rok med en underbar inglasad balkong i soligt läge. Lägenheten präglas av stora och rymliga sällskapsytor. Ljus färgskala och rikligt ljusinsläpp som flödar in genom lägenhetens samtliga rum tack vare det genomgående ljuset. Här finner ni ett fullt utrustat kök med goda arbetsytor och bra förvaring bakom över-, och underskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Här finns även plats för stort matbord. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp men även matplats för större sällskap, perfekt plats att samla vänner och familj för härliga middagar. Tre rymliga sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Stambytt, renoverat och helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, kombinerad tvätt- och torktumlare samt handdukstork. I bostaden finner ni även lyxen med en gäst-wc. En välkomnande hall som knyter samman bostad. Här finns garderob och gott om plats för övrig förvaring. Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Från bostaden når ni flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand, häststall. Ett otroligt barnvänligt område med stora gräsytor, grillplats och bad i närheten. Även nära till 4h- gården där barn är varmt välkomna att besöka gårdens djur eller hjälpa till att ta hand om dem under en eftermiddag. Fortsätter du promenaden kommer du till Kungsholmen. Vid närliggande Huvudsta Centrum finns matvaruaffärer, frisörer, restauranger, konditori och tunnelbana som även det nås inom några minuter och tar er till T-centralen på under 10 minuter. Solna Centrum ligger på bekvämt promenadavstånd. Här erbjuds ett brett urval av ca 120 butiker och restauranger och här finns också flera olika banker, post, apotek, systembolag, bibliotek och hotell.
Låg avgift i mycket välskött och ekonomiskt stark förening.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 295 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.