Såld lägenhet på Råsundavägen 162 i Råsunda
Råsunda

Råsundavägen 162

Toppfräsch och välplanerad 1:a i populärt läge högt upp i huset

Såld

Toppfräsch och välplanerad 1:a i populärt läge högt upp i huset

Varmt välkommen till denna ljusa och yteffektiva lägenheten med trevlig utsikt mot grönskande och lugnt läge. Bo på populär adress med direkt närhet till Näckrosens T-bana, buss 515 till Odenplan/Sundbybergs centrum, matbutik, gym och trevliga naturområden som Råstasjön och Lötsjön. Rymligt och hemtrevligt kök med diskmaskin, fullstor kyl/frys, god förvaring, bra arbetsytor samt matplats. Trevligt allrum med bäddsoffa/säng som frigör yta och extra förvaring. Du finner även ett renoverat och helkaklat, fräscht badrum som nås från hall med mycket förvaring i två garderober. Till lägenheten finns även källarförråd

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås utanför dörren på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information/intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.