Såld lägenhet på Solnavägen 29G i Solna C
Solna C

Solnavägen 29G

Välplanerad bostad med exklusiva materialval!

Såld

Välplanerad bostad med exklusiva materialval!

Nu ges möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga! Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och stor balkong med eftermiddagssol.
I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan kan du nu förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i omåttligt populära Brf Solna Parad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här följer interiören en vacker färgskala och där den allmänna interiören består av beiga väggar och en vacker 3-stav natur ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, beiget kök från Vedum med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. En fantastisk balkong om ca 4 kvm i sydvästläge här har ni sol från tidig förmiddag till inpå kvällen. Ett stort och luftigt allrum där det finns plats för matgrupp, soffgrupp. Här finns en välplanerad sovalkov. Smakfullt och helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Till lägenheten till hör ett externt förråd. Säljaren kommer lämna kvar ställning för förvaring men ej lådor.

Föreningen har en gemensam och trevlig innergård/terrass som nås från våning 2. Här kan ni njuta i grönska och på gården finns bord och stolar samt grill. Här finns också cykelställ, cykelrum finns även i fastigheten. I närliggande garage som tillhör Solna C har föreningen ett stort antal platser som medlemmar kan hyra.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.
Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 770 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.