Hus till salu i Solna

Välkommen till Solna, ett familjevänligt område norr om Stockholm city.

Läs mer

Söker ni efter hus till salu i Solna finns ett stort utbud av barnvänliga bostadsområden och gott om aktiviteter för hela familjen.

Solna ligger fint beläget norr om Stockholms stadskärna och är en av de mest omtyckta kommunerna för barnfamiljer. Att hitta hus till salu i Solna passar familjer som vill ha nära till stadsliv och som samtidigt tycker om att njuta av lugna och natursköna grönområden. Vill ni ta er in till Stockholm city finns goda trafik kommunikationer med närhet till E4:an, T-bana, pendeltåg och bussar.

I Solna kan ni hitta många omtyckta och fridfulla villakvarter med både äldre och nyare villabebyggelse. Gillar ni att bo centralt finns ett stort utbud av hus och lägenheter till salu i Råsunda, Huvudsta, Arenastaden och Järvastaden. Föredrar ni villaområden är Skytteholm, Bergshamna och Haga populära bland många barnfamiljer där ni kan ni hitta fina villor till salu med närhet till både skolor, dagis och fritidsaktiviteter.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Solna kan ni vara säkra på att det finns något för hela familjen. För den som gillar kulturella utflykter finns Haga Park museet och Ulriksdal Platsen att besöka året om. Runtom Hagaparken finns även vackra promenadstigar som tar er på en resa genom Solnas fantastiska miljöer. Gillar ni sport finns flertal föreningar att engagera sig i för både vuxna och barn.

Svenska Mäklarhuset har funnits i Solna sedan 1996 och vi har gjort bostadsaffärer i nästan alla bostadsföreningar. Oavsett om ni letar efter ett nyproducerat hus eller en klassisk villa till salu i Solna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Solna är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.