Såld lägenhet på Gränsgatan 22 i Råsunda
Råsunda

Gränsgatan 22

Högt upp i huset med solig balkong i populära Brf West Side!

Såld

Högt upp i huset med solig balkong i populära Brf West Side!

- Accepterat pris! - Högt upp i huset - Sydvästlig balkong
Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet belägen i omtyckta projektet West Side Solna. Här bor ni med närhet till såväl kommunikationer som natursköna områden. I de nedre planen av fastigheterna finns restaurang, butiker, frisör och kontorsverksamhet. På föreningens hustak finner ni en gemensam takterrass i västerläge och inte att glömma den gemensamma poolen på innergården för svalkande dopp under sommaren. Här finner ni även lyxen med garage i huset.

Bostaden präglas av en ljus och smakfull interiör med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Smakfullt kök i en öppen- och social planlösning mot vardagsrum. Här finns goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin och fläkt samt kombinerad kyl- och frys. Trevligt och ljust vardagsrum med god plats för soffgrupp med tillhörande möblering. Rikligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns även plats för matgrupp. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen som ger sol stora delar av dagen! Rofyllt sovrum med plats för större säng och nattduksbord. Ljust och fräscht badrum med vackra materialval. Utrustningen består av handfat, spegelskåp, dusch med glasvägg, WC samt kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Ta chansen att förvärva en lägenhet i ett av Solnas hetaste lägen. I West Side Solna bor du på gränsen mellan Solna och Sundbyberg med alla dess fördelar. Du når Stockholm City på ungefär 10 min genom tunnelbanan. Med närheten mellan två tunnelbanestationer har du den ena belägen längst Råsundavägen genom station Näckrosen och den andra från Sundbybergs Centrum vilket innebär att du kan ta båda blåa linjer. Även flertalet busslinjer tar dig in till Odenplan på under 15 minuter. Du når även pendeltåg mot Arlanda och T-Centralen, samt tvärbanan inom promenadavstånd. I direkt närhet till huset finns Tuletorget med ett brett utbud av närservice genom restauranger, gym och butiker. Inom några minuters promenad så når du både Gamla Råsunda med charmiga Stråket och centrala Sundbyberg.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.