Såld lägenhet på Nathorstvägen 16 i Skärmarbrink / Hammarbyhöjden
Skärmarbrink / Hammarbyhöjden

Nathorstvägen 16

Högst upp i gavelläge - Balkong i bästa sydvästläge med milsvid utsikt - Solid och bra förening.

Såld

Högst upp i gavelläge - Balkong i bästa sydvästläge med milsvid utsikt - Solid och bra förening.

På en liten höjd på Nathorstvägen ligger en vacker byggnad där denna underbara gaveltrea högst upp i huset nu äntligen finns ute på marknaden. Detta hem erbjuder väl tilltagna rum med stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp och hög takhöjd. Tack vare gavelläget vetter fönstren åt tre väderstreck vilket är bidragande till det fantastiska ljusinsläpp som du upplever i lägenheten. Omgivningen är grönskande och från balkongen är läget högt samt fritt med en milsvid utsikt. Här i bästa sydvästläge bjuds du på sol hela dagen och kvällen. Mycket trevliga sällskapsytor med bra storlek på rummen och där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Köket har en härlig mix av original med modernare inslag och det finns gott om förvaring samt bra med arbetsytor. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis. Lägenheten är genomgående i bra skick med fina golv och ljusa väggar. Badrummet stambyttes 2003, är fräscht och pryds av moderna färgval.

Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till goda kommunikationer och inom kort är du inne i stan. Det tar ca en minut till tunnelbanestationen Skärmarbrink där det finns två tunnelbanelinjer att välja mellan. Gång-och cykelavstånd till Hammarbyhöjden, Hammarby sjöstad, Gullmarsplan, Globen samt Södermalm.

Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.