Bostäder till salu i Hammarby Sjöstad

Välkommen till Hammarby Sjöstad, ett lugnt och centralt område nära Stockholms innerstad.

Läs mer

I Hammarby Sjöstad har du nära till allt, både till stadsliv och naturen. Här bor du och din familj i ett lugnt område med naturen runt hörnet med närhet till både Sickla köpcentrum och Södermalm.

Letar du efter lägenhet till salu i Hammarby Sjöstad? I området runt Hammarby Sjöstad och Sickla finns ett stort utbud av lägenheter till salu. Här kan du hitta såväl nyproducerade och moderna bostäder som äldre och stilrena lägenheter till salu. Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt med planering för cirka 12 700 nybyggda bostäder – alla byggda med en hög miljöprofil.

För den som letar efter lägenhet till salu i Hammarby-Sjöstad finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Väljer du att leta efter lägenhet till salu i Hammarby Sjöstad kan du vara säker på att du har nära till det mesta. Beläget endast ett stenkast från Söder hittar du både matbutiker, prisbelönta restauranger och ett rikt kvällsliv endast en kort promenad bort. Här hittar du även Sickla köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker och restauranger.

Uppskattar du det lugna området intill Hammarby-Sjöstad finns det möjlighet till både bad-och båt aktiviteter såväl som fina promenadstråk och motionsspår. Bestämmer du dig för att köpa lägenhet i Hammarby-Sjöstad finns det även gott om dagis, skolor och gymnasieutbildningar runt om i området.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Hammarby-Sjöstad, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Hammarby-Sjöstad, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.