Lägenhet till salu på Thunströms väg 20, vån 3 i Kvarnholmen
Kvarnholmen

Thunströms väg 20, vån 3

Välplanerad 2:a med stor balkong på natursköna Kvarnholmen.

Till salu

Välplanerad 2:a med stor balkong på natursköna Kvarnholmen.

Thunströms väg 20, vån 3 Thunströms väg 20, vån 3 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 195 000 kr
  • Boarea: 47 kvm Ekonomisk plan
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 4, hiss finns
  • Avgift: 4 465 kr inkl. värme & kallvatten
  • Förening: Brf Solhatten
  • Byggnadsår: 2023
  • Område: Kvarnholmen, Nacka
Utgångspris

3 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Thunströms väg 20, vån 3

Suverän och mycket välplanerad 2:a på Kvarnholmen med stor balkong. En lägenhet med funktion i fokus och målsättningen att skapa ett yteffektivt hem. Här erbjuds du en ljus bostad med golv av vitpigmenterad ekparkett och öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Köket kommer från Vedum och utrustas med energisnåla vitvaror från Siemens. I det helkaklade badrummet finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare, även dessa från Siemens. Stort sovrum med förvaring via skjutdörrsgarderob. Nyttjanderätt till ett förråd i källaren finns till varje lägenhet. På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solhatten som är den andra etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 66 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder. Här erbjuds en hög standard på ytskikt, inredningsdetaljer, härliga ljusinsläpp och öppna ytor.

Kvarnholmen, som område, utvecklas och blir mer färdigt för varje dag som går. Utbudet av service är redan nu av hög klass. I området finns en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt, gym samt pizzeria.
Coop har en stor butik, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Populära bageriet Robin Delselius har butik alldeles i närheten av bostaden. Finns även restauranger i område, som erbjuder sushi och italienskt. Allt detta i en underbar skärgårdsmiljö.

Lägenheten är under uppförande och säljs på ritning. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

KÖK - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett med vita släta luckor från Vedum och maskinell utrustning från Siemens såsom induktionshäll, inbyggnadsugn, kyl/frys, helintegrerad diskmaskin och mikro. Bänkskiva i ljust laminat och stänkskydd av kakel i vitt. Från köket finns utgång till balkongen.

BALKONG - Härlig balkong om ca 6 kvadratmeter.

VARDAGSRUM - Stort och ljust vardagsrum. I vardagsrummet finns plats för både matgrupp och soffgrupp. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

BADRUM - Modernt och rymligt med vita blankkaklade väggar och grått klinker på golvet. Duschhörna i klarglas, handfat med kommod i vitt med spegel och spegelskåp ovan. Wc samt kombinerad tvätt/torktumlare från Siemens.

SOVRUM - Perfekt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Skjutdörrsgarderob och linneskåp med gott om förvaring.

HALL - Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring via garderob. I anslutning till hall finns ett mindre förråd.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mattias Abramsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mattias Abramsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 465 kr, inkl. värme & kallvatten
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
47 m² Ekonomisk plan
Våning
3 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,1407 %
Nettoskuldsättning
796 950 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är baserad från Ekonomisk plan. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen

Namn
Brf Solhatten
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
66 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf Solhatten i Nacka. Peab bygger 66 stycken bostadsrätter i en solfjäder. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Beläget uppe på höjden med direkt närhet till Kvarnholmens centrum.
Tv och Bredband
Bredband och digital-TV via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 169kr/mån.
Gårdsplats
Gårdsrum mellan husen för lek och umgänge. Cykelförråd finns i källarplan. Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vissa bostäder har dessutom ett extra förråd i lägenheten.
Gemensamma utrymmen
Cykelförråd finns i källarplan. Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vissa bostäder har dessutom ett extra förråd i lägenheten.
Parkering
Garageplats i källaren finns att hyra, totalt 45 platser. Ett garage i två plan anläggs under kvarteret Kvarnholmsterrassen. Det är ett av två gemensamma garage för samtliga sju kommande bostadsrättsföreningar på Kvarnholmsplatån (sköts via gemensamhetsanläggning). Entré utifrån och det är även förberett för totalt 20 laddningsstolpar för elbilar, 10 i varje garage (elanvändning debiteras).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2023
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk från- och tilluftsventilation med återvinning (FTX).
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
30,318%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 000 kr/år
vatten
960 kr/år
Försäkring
2 200 kr/år
Övrigt
2 028 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
9 188 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Övrigt: 169 kr/mån för bredband tillkommer. El och försäkring enligt schablon.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder

Planlösning