Såld lägenhet på Bastugatan 57, 5/5 Tr i Södermalm - Mariaberget
Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 57, 5/5 Tr

Mysig vindslägenhet med bästa läge på Söder!

Såld

Mysig vindslägenhet med bästa läge på Söder!

Med ett svårslaget läge på Mariaberget och i sekelskiftesfastighet från 1890 välkomnar denna varma och inbjudande vindsbostad dig! Detta är ett hem med stor karaktär och trivsel, ett hem att trivas i. Med en fri utsikt över gården från såväl kök, badrum och vardagsrum och ett fritt öppet läge från sovdelen har du en helt insynsskyddad bostad. Den genomgående planlösningen i vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp från två håll. Den centralt placerade kaminen ger hög mysfaktor och kan ses från nästan hela lägenheten. Mycket gott om förvaring.

Tack vare stammarnas placeringar kan du relativt enkelt flytta köket för att skapa ett rymligt och separat sovrum där köket idag är placerat. Från denna takkupa kan kanske också möjligheter finnas till terrass mot gården. En annan och enklare förändring skulle vara att återuppföra väggen som tidigare avgränsade vardagsrum och sovrum med en industriglasvägg för att maximera ljusflödet. Andra vindslägenheter i föreningen har även tagit fram delar av kattvindarna och höjt tacket mot nock för att få fram vackra frilagda takbjälkar. Kontakta mäklaren för mer information.

Föreningen har en stark ekonomi med positivt kassaflöde, en bra belåning och goda intäkter från 5 kommersiella lokaler som ger ca 650tkr per år. I föreningen finns även en trevlig gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter och en trevlig innergård med planeringar, grill och flertalet sittgrupper.

Visa mer
Slutpris

6 200 000 SEK

Ansvarig mäklare

Andreas Bratt

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Alkov

Fastigheten

Övriga bilder

Nuvarande planlösning

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning