Gullmarsplan/Globen

Bildhuggarvägen 25

Välkommen till en fin gaveltrea på populära Bildhuggarvägen!

Välkommen till en fin gaveltrea på populära Bildhuggarvägen!

I hjärtat av Johanneshov och med bästa läget i Gullmarsplan och Globen finner ni denna välplanerade 3:a. Gavellägenhet med fönster i flera väderstreck som ger rikligt med ljus och rymd. En härlig möblerbar balkong mot föreningens lummiga baksida. Välplanerat kök med originalkänslan bevarad, två rymliga sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum och goda förvaringslösningar är bara några av attributen som beskriver denna bostad. Sammantaget en fantastisk lägenhet och ett boende att trivas i. Föreningen är välskött och läget är centralt med endast några minuters promenad från både Globen och Gullmarsplan med suveräna kommunikationer som t-bana, tvärbana samt bussterminal. Här bor man med innerstaden som granne och utanför dörren tar naturen vid med härliga klippbad vid Årstaviken. Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 62 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 689 kr I avgiften ingår värme, vatten och bredband (fiberanslutning) samt IP-telefoni via Ownit. TV (analogt basutbud 19 kanaler) via Canal Digital ingår också i avgiften.
  • Förening: Brf Bildhuggaren 25-29
  • Byggnadsår: 1945
  • Område: Gullmarsplan/Globen, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Bildhuggarvägen 25

Vardagsrum

Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soffa, bokhylla, matsalsbord samt övrigt möblemang. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp in i rummet. Ljusa väggar och fint golv.

Visa mer

Kök

Skonsamt renoverat originalkök som är välplanerat med gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av gasspis/ugn, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin (från 2020). Det finns gott om plats för ett matbord invid det fina fönsterpartiet. Ljusa väggar och schackrutigt golv.

Visa mer

Balkong

Möblerbar balkong mot föreningens lummiga baksida. Balkongen ligger i bästa solläge (sydväst) med många soltimmar.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum 1 är lägenhetens största sovrum och det ryms dubbelsäng, förvaring via rymlig klädkammare samt övrigt möblemang. Stora fönster bidrar med fint ljusinsläpp och här finner du även utgången till lägenhetens mysiga balkong. Ljusa väggar och fint golv.

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 har även det plats för större säng och passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Även i detta rum finns plats för att ställa in garderober för den som önskar. Ljusa väggar och fint golv.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med klinker på golvet. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter via hatthylla och via två originalgarderober med överskåp som rymmer mycket.

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Omgivning

Området ligger med ett enastående läge strax utanför tullarna och endast några minuter från Södermalm. Området är ett av de mest kommunikativa bostadsområden i hela Stockholm med tunnelbana och tvärbana vid Globen eller Gullmarsplan, endast några minuter från lägenheten. Vid Gullmarsplan hittar du alldaglig närservice med matbutik, systembolag, restauranger och på sommaren även torghandel. Här har man även bussterminal. Vid Globen finns en välsorterad Galleria med ca ett hundratal butiker och vid Tele 2 arena har man ett brett utbud med krogar och restauranger. Årstaviken erbjuder härliga promenader längs vattnet, klippbad vid Mälaren och för den som vill träna kan springa längs vattnet, vid Årstaskogen eller träna vid utomhusgymmet vid kolonilotterna i Årsta.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.