Kommande försäljning lägenhet på Grusåsgränd 86, 3 tr i Enskededalen
Enskededalen

Grusåsgränd 86, 3 tr

Fin 2:a högst upp i huset på Grusåsgränd 86!

Kommande

Fin 2:a högst upp i huset på Grusåsgränd 86!

Grusåsgränd 86, 3 tr Grusåsgränd 86, 3 tr [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 68 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3, hiss finns
  • Avgift: 3 803 kr I avgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 85 kr/mån för Bredband
  • Förening: Brf Lindgården
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Enskededalen, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Grusåsgränd 86, 3 tr

Högst upp i huset hittar du denna kvadratsmarta 2:a om 68 kvadrat i tyst läge som har allt man kan önska! En rymlig och trevlig balkong i det populära sydvästläget. Ett toppfräscht badrum. Genomtänkt planlösning med rymligt kök, perfekt att kunna avnjuta sin frukost med utsikt över innergården. Generöst vardagsrum med plats för en större soffgrupp och önskat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i hall och klädkammare. Bostaden erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin och badkar. Lägenheten bjuder på ett enhetligt golv och stora rum. Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga. Det är nära till skog och lekplatser, barnvänligt och bilfritt.
Som boende på adressen tillhör du en ekonomiskt stabil förening med en god ekonomi. Föreningen äger marken sedan 2019! I avgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 85 kr/mån för Bredband. Föreningen har 17 hyresrätter kvar i sin ägo vilket är en dold tillgång.

Vardagsrum

Välkommen in till ett socialt och rymligt vardagsrum. Här har du möjligheten att skapa en härlig atmosfär. Det finns plats för en större soffgrupp, tv-möbel och matplats utan att det känns trångt med bra sociala ytor. Från vardagsrummet når ni den trevliga balkongen utan insyn!

Kök

Smakfullt och rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring bakom ljusa luckor. Det finns matplats för 4-6 personer invid ett generöst fönster som bjuder på morgonsol. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Balkong

En stor inglasad balkong i det uppskattade sydvästläget med sol hela dagen samt kväll. Balkongen känns som ett extra rum tack vare dess storlek och här får det plats med många växter för att göra det extra trevligt.

Sovrum

Ett mycket rogivande och charmigt sovrum med plats för både dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang helt insynsskyddat. Stora fönster bringar gott om ljusinsläpp. Det finns plats för förvaring och väggarna går i en harmonisk och jordnära färg.

Klädkammare

Även om det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten så kan det inte bli för mycket! Här har vi en uppskattad klädkammare som rymmer en hel del förvaring. Klädkammaren kan användas som ett litet barnrum ifall man skulle vilja det.

Badrum

Här har vi ett smakfullt badrum med vackert klinkergolv i svart och vitt kakel på väggar! Badrummet är inrett med ett stilfullt badkar. Fin bänkskiva med vita överskåp och under finner vi en tvättmaskin samt en egen plats för tvättkorgen. Badrummet är utrustat med handfat, spegelskåp med belysning, WC, badkar och handdukstork.

Hall

Välkommen in! Här finns goda avhängningsmöjligheter. Hallen ligger med öppen planlösning mot resterande rum på ett mycket välkomnande sätt!

Exteriör

Omgivning

Bostadens läge är optimalt för familjen där närhet finns till förskolor, lekplatser, Nytorpsbadet och grönområdena Nytorpsgärde, Nackareservatet och Dalenparken. Enskededalen har även ett trevligt centrum med affärer, apotek, pressbyrå, simhall mm. Bara ett stenkast bort finner du Gamla Enskede med sin småstadscharm och butiker samt restauranger. Närmaste T-banestation är Sandborg men även Blåsut ligger väldigt nära. Hela området knyts samman med Globen området med Stockholmsarenan och utbyggnaden av Globen shopping. Det är ca 10 minuters promenad till Globen. Nackareservatet ligger på gångavstånd samt utomhusbadet mellan Kärrtorp och Björkhagen.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sandra Pranjic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 803 kr, I avgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 85 kr/mån för Bredband
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
68 m² föreningens information
Våning
3 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,0043 %
Nettoskuldsättning
Föreningen tillhandahåller inte det nyckeltalet.

Föreningen

Namn
Brf Lindgården
Antal lägenheter
116 lägenheter varav 17 hyresrätter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Lägenheterna byggdes 1979 och ligger på Grusåsgränd 54-132. Brf Lindgården tog över fastigheten 2009. Föreningen äger marken, tomten friköptes 2019.

Utförda renoveringar:
-2019 Brandinspektion/brandtätning av vind.
-2019 Två nya torkskåp och en torktumlare till tvättstugan samt LED-belysning installerad.
-2018 Ny belysning på vinden samt översyn av tak.
-2018 Byte av hiss i port 82 och 88
-2017 Föreningslokal.
-2017 Entrédörrar.
-2014 Stamspolning.
-2012/2013 Takrenovering Partiellt.
-2011-2013 Hissbyten.
-2011/2012 Fönsterreonovering.
-2011 Träfasadrenovering.
-2011 Målning av trapphus.
-2011 Takrenovering.

Planerade renoveringar:
Åtgärda de träfasader och uteplatser som har det behovet. Trädbeskärning och renovering av två hyresrätter som ska säljas.

Tv och Bredband:
Kabel-tv via Com Hem. Fiber installerat i alla bostadsrätter. Leverantör Bahnhof, till en kostnad av 85 kr/månad (utöver månadsavgift för lägenhet). Hastighet 1000/1000. Denna kostnad är obligatorisk och läggs på månadsavgiften. Bahnhof har ett samarbete med Sappa där boende kan teckna eget abonnemang och få tv via bredbandet.

Gemensamhetsutrymmen:
Föreningslokal, cykelförråd och tvättstuga med 5 tvättmaskiner, två manglar, tre torkskåp och två torktumlare.

Parkering:
Föreningen har inga parkeringsplatser. På Grusåsgränd gäller endast taxa 4 och inte boendeparkering. Som boende på Lindgården har du dock rätt till boendeparkering på närliggande boendeparkeringar, exempelvis vid Garagevägen och Röda backens väg. Här kan du parkera till ett reducerat pris. Ta kontakt med Stockholms stad för att ordna detta. Det finns 5 stycken garage där man kan hyra plats genom Stockholm Stads Parkering. För att ställa sig i kö kan man ringa: Tel 08-772 96 00.
FÖRENINGENS EKONOMI
Brf Lindgården har haft orörda avgifter sedan 2015, vilket betyder fem år utan någon avgiftshöjning. Från och med den första januari 2021 höjdes avgiften med 2 %.
Inga beslutade avgiftshöjningar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1979
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
F
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-12-17
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
149 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum

Klädkammare

Badrum

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning

Grusåsgränd 86 planritning