Hus till salu i Farsta

Välkommen till Farsta, ett naturnära område fint belägen i Stockholms söderort med bra kommunikationer till Stockholm City.

Läs mer

I Farsta finns ett stort utbud av hus till salu och gott om aktiviteter för hela familjen.
För er som gillar naturen finns utflyktsmål som tar er på en resa genom Stockholms vackraste miljöer med närhet till både skog och vatten. Föredrar ni stan ligger Stockholm city endast en kort bilresa bort och här finns även goda transport kommunikationer med buss och t-bana.

Letar ni efter hus till salu i Farsta kan ni hitta såväl charmiga sekelskiftesvillor nära Magelungen som centralt belägna radhus och nybyggda bostäder i centrala Farsta. Områdena kring Stortorp och Hökarängen är även populära familjeområden.

Väljer ni att leta efter hus till salu i Farsta kan ni vara säkra på att närmsta skola och dagis endast ligger en kort promenad eller cykeltur bort. Dessutom gör trafiksäkra cykel- och gångvägar det lätt att ta sig runt i området.

Farsta centrum är ett modernt köpcentrum och en centralpunkt för området. Här finns ett stort serviceutbud med över 150 butiker – allt från restauranger, caféer, gym, apotek, bibliotek och mycket mer.

Bestämmer ni er för att leta efter hus till salu i Farsta har ni möjlighet att njuta av den vackra sjön Magelungen som är en av Stockholms största sjöar. Hit lockas många besökare för att njuta av den fina stranden och ta del av både träning och lek med ett utrustat utegym. Under vinterhalvåret besöker många området för att åka skridskor och för att motionera i de belysta promenadslingorna.

Oavsett om ni letar efter ett nybyggt hus eller en klassisk villa till salu i Farsta, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Farsta, är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.