Såld radhus på Gräsmarksgränd 5 i Farsta strand
Farsta strand

Gräsmarksgränd 5

Sjönära radhus i engelsk stil!

Såld

Sjönära radhus i engelsk stil!

Ett lagom stort, tryggt förpackat vardagsliv väntar den som kniper denna oslipade pärla på populära Gräsmarksgränd. Här finns ett trivsamt radhus i engelsk stil - stadsnära, familjepraktiskt boende med grymma möjligheter. Ett extra stort plus är att huset har en inredd källare, vilket de flesta husen i området inte har. Vad använder du den till? Biosalong, hobbyrum, tonårshäng eller bara som ett extra lyxigt stort förråd?
Planlösningen är en bas väl värd att uppskatta innan ärmar kavlas upp och renovering sätts i gång, sedan kan ni låta familjens behov och smak få det utrymme ni förtjänar och drömmer om. Det har tre bra sovrum, badrum och separat wc (vilken en del bygger ut och gör till duschrum). För den som vill går det att öppna upp mellan kök och vardagsrum, och även mellan hall och kök. På entréplan ligger köket mot framsidans lilla trädgård, och vardagsrummet med stora fönster är vända mot uteplatsen på husets baksida. Här njuter du av solen i allra bästa sydvästläge. Släng på dig badkläder och badrock – 100 meter till sjön Magelungen – sisten i är en badkruka!

En trappa upp i övre plan finns husets privata sfär med tre sovrum varav ett har utgång till en stor terrass. Här finns också badrum samt en praktisk klädkammare.
Till huset hör ett garage i länge, samt ett rymligt förråd beläget strax utanför entrén.

I området är husen del av en samfällighetsförening som bl a tillhandahåller värme, vatten, takpapp, bredband, sophämtning och snöröjning. Samfälligheten är välskött och solid med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar.

Vid sjön Magelungen finns barnvänligt strandbad, badbryggor och fina promenadvägar. På vintern plogas en skridskobana när vädret tillåter. På andra sidan sjön finns Ågesta golfklubb, ridskola och friluftsområde med utegym, belysta motionsspår samt pistat skidspår på vintern.
I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall, populära Farsta gård med restaurang/café. Till Farsta centrum promenerar du på ca 20 minuter. Farsta strand är en utmärkt knutpunkt för lokaltrafiken med suveräna kommunikationer – här finns både pendeltåg och tunnelbana samt bussar.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen hem!

Vardagsrum

Hall

Kök

WC

Sovrum

Badrum

Inredd källare

Omgivning

Planlösning

Entréplan

Övre plan

Källarplan