Såld radhus på Musikalvägen 46 i Skogås - Drevviksstrand
Skogås - Drevviksstrand

Musikalvägen 46

Radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

På familjära och omtyckta Musikalvägen presenteras denna pärla till radhus med friköpt tomt samt ett trivsamt och lugnt läge. Bostadens 85 kvadratmetrar fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett välutrustat kök, samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. Här känns läget väldigt privat, tack vare insynsskyddande häckar. På övre plan finns två sovrum samt en klädkammare. Bostaden erbjuder även två badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättmaskin. Låga driftskostnader tack vare samfällighetsavgift som bland annat inkluderar värme, vatten, sophämtning och tv. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd om ca 7 kvm. På entrésidan finn också en fin stenbelagd uteplats där man gärna njuter av morgonkaffet. På den fina innergården utanför huset finns en lekplats för familjens yngsta.
Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller fjärrvärme, vatten, sophantering, tvättstuga, parkeringsplatser, garage och lekplatser. Ni delar på en del kostnader inom samfälligheten, vilket gör boendet bra även för plånboken. En parkeringsplats garanteras varje hus - dessa kostar f n 200 kr/mån. En del av grannarna har valt att inreda vinden, och på så sätt få ytterligare ett rum - annars är vinden ett bra extra förvaringsutrymme.
Livet på Musikalvägen är som gjort för barnfamiljen. Förskolor och grundskolor finns i lite olika riktningar, och mellan gårdarna finns det också gott om lekplatser – helt enkelt ett bra ställe för barn att växa upp på. Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar, eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Flera populära badplatser med sandstrand ligger ca 5-10 minuters promenad från huset.
I Skogås centrum finns butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad & Gård

Vardagsrum

Badrum - entreplan

Sovrum

Badrum - övre plan

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning