Såld radhus på Sunnemobacken 18 i Farsta
Farsta

Sunnemobacken 18

Sällan till salu - 3-plans gavelradhus om tot 175 kvm!

Såld

Sällan till salu - 3-plans gavelradhus om tot 175 kvm!

Välkommen till Sunnemobacken 18 i Farsta, där detta familjevänliga 3-plans gavelradhus med friköpt tomt stoltserar. Detta är verkligen ett hem som utmärker sig storleksmässigt, och erbjuder generösa ytor som överträffar de flesta andra husen i området. Med inte mindre än 5 sovrum är detta den perfekta bostaden för den stora familjen eller de som älskar att ha gott om utrymme att leva och växa i.

Det första som fångar din uppmärksamhet när du kliver in genom dörren är det ljusa och välkomnande atmosfären. Här möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till de olika våningarna. Det genomtänkta planlösningen ger en naturlig flöde mellan de olika utrymmena och skapar en perfekt balans mellan gemensamma ytor och privatliv.
På entréplan finner du den vackra vardagsrummet, ett elegant utformat utrymme där vänner och familj kan samlas och trivas. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården och omgivningen. Köket, som ligger intill vardagsrummet, är perfekt för den entusiastiske kocken och erbjuder gott om förvaringsutrymme och matplats.

På den övre våningen finns 3 av totalt 5 sovrum, vilket gör detta hem till den ultimata reträtten för avkoppling och vila. Varje sovrum är generöst tilltaget och utformat för maximal komfort och lugn. Här finns tillräckligt med utrymme för att skapa personliga oaser där du kan varva ner efter en hektisk dag.
På soutterängplan finns 2 sovrum, allrum, tvättstuga och en praktisk groventré.
Det finns också tre badrum, strategiskt placerade på varje våning för bekvämlighet och funktionalitet. Detta gör att hela familjen kan få sin egen personliga plats att göra sig i ordning på morgonen utan att trängas.

Det här radhuset har också en mysig trädgård där du kan njuta av utomhuslivet och spendera tid tillsammans med nära och kära. Här kan du arrangera grillfester, odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den gröna omgivningen.

Sunnemobacken ligger fint beläget omgivet av vacker natur och nära till sjön Magelungen. Här bor man i ett barnvänligt område med med god granngemenskap. Två förskolor finns några minuters promenad bort, Blombacka samt Karamellen. Bara några meter från huset finns ett grönt parkområde där man just rustat upp den populära lekplatsen Tågparken. I närbelägna Farsta Centrum finns förutom tunnelbana och goda busskommunikationer, en stor shoppinggalleria med klädbutiker, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral m.m. Där finns också trevlig torghandel året runt.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Kök

Vardagsrum

Hall

Badrum

Sovrum och allrum övre plan

Souterrängplan

Närområde

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övre plan

Planritning souterrängplan