Såld radhus på Rapsodivägen 13 i Skogås - Drevviksstrand
Skogås - Drevviksstrand

Rapsodivägen 13

Trivsamt renoverat gavelradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Trivsamt renoverat gavelradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

På familjära och omtyckta Rapsodivägen presenteras detta välskötta gavelradhus med friköpt tomt samt ett trivsamt och lugnt läge. Bostadens 83 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett fräscht kök med stor matplats, samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. På husets framsida finns även där en fin stenlagd uteplats. På övre plan finns två rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även två badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättmaskin. Behöver du ett rum till? Här finns möjlighet att inreda vinden, vilket en del grannar gjort. Låga driftskostnader tack vare samfällighetsavgift som bland annat inkluderar värme, vatten, sophämtning och tv basutbud. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. Samfällighetsföreningen tillhandahåller en parkeringsplats, gemensamhetslokal och redskapsbod. Fiber finns indraget.
På Rapsodivägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola alldeles bredvid kvarteret. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till Skogås centrum med affärer och service samt pendeltåg som tar dig in till stan på 20 minuter. Natursköna sjön Drevviken med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från huset. I området finns även simhall samt rackethall.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.