Såld radhus på Tenorvägen 95 i Skogås
Skogås

Tenorvägen 95

Trivsamt renoverat radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Trivsamt renoverat radhus med lugnt läge för den lilla familjen!

På familjära och omtyckta Tenorvägen presenteras detta välskötta radhus med friköpt tomt samt ett trivsamt och lugnt läge. Bostadens 84 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett mysigt kök i lantlig stil, samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen - delvis inbyggd och med tak - som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. På husets framsida finns även där en fin trädäckad uteplats. På övre plan finns två mycket rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även två renoverade badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättmaskin. Låga driftskostnader tack vare samfällighetsavgift som bland annat inkluderar värme, vatten, sophämtning och tv basutbud. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. Utanför husets framsida finns en innergård där barnen i området samlas för lek. Samfällighetsföreningen tillhandahåller en parkeringsplats, två bokningsbara tvättstugor, fin bastu samt två gemensamhetslokaler.
På Tenorvägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt promenadavstånd. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till Skogås centrum med affärer och service samt pendeltåg som tar dig in till stan på 20 minuter. Natursköna sjön Drevviken med badplatser och rekreationsstråk ligger en kort promenad från huset. I området finns även simhall samt rackethall.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad & Gård

Hall

Kök

Vardagsrum

Badrum nedre plan

Sovrum

Badrum övre plan

Omgivning

Planlösning