Såld radhus på Körsångarvägen 71 i Skogås
Skogås

Körsångarvägen 71

Trivsamt bostadsrättsradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

Såld

Trivsamt bostadsrättsradhus med lugnt läge för den lilla familjen!

I familjära och omtyckta kvarter presenteras detta mycket fräscha bostadsrättsradhus med ett trivsamt och lugnt gavelläge.
Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, utan att gå miste om den härliga "villakänslan". Ibland låter man huset avgöra, ibland är det området som lockar. Just här på Körsångarvägen kommer du troligtvis falla för båda. Tänk dig ett bekymmersfritt och smidigt boende, utan för många åtaganden. Bostadens 84,5 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av trivsamt kök samt ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen, och på entrésidan finns den andra uteplatsen - njut av solen från morgon till kväll! På övre plan finns två rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även två fint renoverade badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättmaskin. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd, och på vinden finns också bra förvaringsmöjligheter.
Nuvarande ägare har med kärlek låtit renovera interiören - här finns fina innerdörrar och vackra fönsterbänkar i sten, bara för att nämna några detaljer.

Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. Bostadsrättsföreningen tillhandhåller garage/parkeringsplatser samt en gemensamhetslokal som kan hyras för ex vis kalas. Kort promenad till förskolor och Edboskolan samt Östra gymnasiet (ingen trafikerad väg behöver korsas). Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm.
Endast en kort promenad bort finns Skogås centrum med butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till stan på ca 20 minuter. Det finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Helt enkelt den perfekta familjebostaden!
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.