Sandemarsvägen 37 Enskede - Tallkrogen
Enskede - Tallkrogen

Sandemarsvägen 37

Rymlig familjevilla gränsandes mot allmänning

Såld

Rymlig familjevilla gränsandes mot allmänning

Rymlig och välskött familjevilla i Tallkrogen om totalt ca 195 kvm. Lummig lätt kuperad trädgårdstomt som gränsar mot allmänning. Husets planlösning är inbjudande och hemtrevlig. Lägg till en hel källare under hela härligheten - och här finns potential för en stor familj med många sammansättningar. Med sina fyra sovrum, de sociala ytorna, ett rymligt badrum, separat toalett, tvättstuga och stort garage finns här allt man kan önska sig! Huset är i mycket fint bruksskick, med löpande renoveringar genom åren. Men säkert vill du sätta din prägel på det ena och andra, men du kan lugnt flytta in och fundera på vad som passar både dig och huset bäst.
Några minuters promenad bort finns Tallkrogens tunnelbanestation - från Tallkrogen till Gullmarsplan tar det endast ca 8 minuter och till T-centralen ca 17 minuter. I det lilla centrumet intill finns mataffär, restauranger och gym. Huset ligger även med närhet till flera populära förskolor, skolor samt parkleken Nybygget som bland annat erbjuder fotbollsplan, basketplan, stora lekytor, linbana, klätterställningar, gungor och en skate/kick-park. Barnhagen är en trygg miljö för de lite yngre barnen, med många månbilar och parkcyklar. Här kan ni leva ett trivsamt familjeliv med citylivet på bekvämt avstånd. I närområdet återfinns även Majroskogen med mysiga motionsslingor och promenadstråk.

Visa mer
Slutpris

9 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.