Såld radhus på Rondovägen 102 i Skogås - Drevviksstrand
Skogås - Drevviksstrand

Rondovägen 102

Solsäkert läge!

Såld

Solsäkert läge!

En liten bit in på Rondovägen, lugnt beläget, hittar vi detta lagom stora gavelradhus. Här har du ett trivsamt läge med sol från morgon till kväll, på den fina friköpta tomten. Trädgården är en egen liten oas som omfamnar huset - här kan vi gå i god för att du kommer att trivas alla dagar i veckan – det är helt enkelt ett hus som är väldigt lätt att tycka om. Nuvarande ägare har bott här sedan det byggdes, och det mesta är i välbevarat originalskick.
Tre sovrum, två badrum, kök och matplats i ett, vardagsrum med utgång till altan och icke minst en rymlig gillesstuga/hobbyrum/förråd i nedre plan, där bara fantasin sätter gränser för vad du kan nyttja det till. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd, och på vinden finns gott om förvaringsutrymme. En parkeringsplats garanteras av samfällighetsföreningen.
Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller fjärrvärme, vatten, sophantering, tvättstuga, parkeringsplatser, garage och lekplatser. Ni delar på en del kostnader inom samfälligheten, vilket gör boendet bra även för plånboken.
Livet på Rondovägen är som gjort för barnfamiljen. Förskolor och grundskolor finns i lite olika riktningar, och mellan gårdarna finns det också gott om lekplatser – helt enkelt ett bra ställe för barn att växa upp på.
Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar, eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Flera populära badplatser med sandstrand ligger ca 5-10 minuters promenad från huset.
I Skogås centrum finns butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Strax utanför huset går det två bussar, 828 som går via Stortorp till Farsta centrum och med 742 tar man sig till Huddinge sjukhus via Farsta Strand där man kan byta till T-banan in till stan. Det finns även flera bussförbindelser från Skogås centrum. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

3 820 000 SEK

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Vardagsrum

Kök

Duschrum

Badrum

Sovrum övre plan

Sovrum entréplan

Hall

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning