Såld radhus på Rondovägen 262 i Skogås - Drevviksstrand
Skogås - Drevviksstrand

Rondovägen 262

Wow! - Solsäkert gavelläge med pool både inne och ute!

Såld

Wow! - Solsäkert gavelläge med pool både inne och ute!

Halvvägs in på Rondovägen, lugnt beläget mot allmänning på baksidan, hittar vi detta lagom stora gavelradhus med inredd vind. Här har du ett trivsamt läge med sol från morgon till kväll, på den fina friköpta tomten. Och den underbara trädäckade altanen med pool kommer garanterat bli en succé hos både barn & vänner! Trädgården är en egen liten oas som omfamnar huset - här kan vi gå i god för att du kommer att trivas alla dagar i veckan – det är helt enkelt ett hus som är väldigt lätt att tycka om. På husets entrésida finns ett inglasat uterum där man gärna njuter av morgonkaffet.
Tre till fyra sovrum, tre badrum varav ett har bubbelbad och bastu, kök och matplats i ett, vardagsrum med utgång till balkong och icke minst hobbyrum/förråd i nedre plan, där bara fantasin sätter gränser för vad du kan nyttja det till. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. En parkeringsplats garanteras av samfällighetsföreningen.
Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller fjärrvärme, vatten, sophantering, tvättstuga, parkeringsplatser, garage och lekplatser. Ni delar på en del kostnader inom samfälligheten, vilket gör boendet bra även för plånboken.
Livet på Rondovägen är som gjort för barnfamiljen. Förskolor och grundskolor finns i lite olika riktningar, och mellan gårdarna finns det också gott om lekplatser – helt enkelt ett bra ställe för barn att växa upp på.
Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar, eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Flera populära badplatser med sandstrand ligger ca 10 minuters promenad från huset.
I Skogås centrum finns butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Strax utanför, på gatan, går det två bussar, 828 som går via Stortorp till Farsta centrum och med 742 tar man sig till Huddinge sjukhus via Farsta Strand där man kan byta till T-banan in till stan. Det finns även flera bussförbindelser från Skogås centrum. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73.
Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 545 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Hall

Kök

Badrum - entreplan

Vardagsrum

Sovrum övre plan

Badrum - övre plan

Inredd vind

Badrum - nedre plan

Sovrum nedre plan

Altan, utekök och pool

Omgivning

Planlösning

Entréplan

Övre plan

Souterrängplan

Vind