Rapsodivägen 47 Östra Skogås
Östra Skogås

Rapsodivägen 47

Trivsamt radhus i tre plan!

Såld

Trivsamt radhus i tre plan!

Nu finns möjlighet att förvärva detta trevliga radhus om tre plan på populär gata och med närhet till förskola och skola! Välkomna till Rapsodivägen 47 som erbjuder er ett fint radhus med härlig altan i soligt västerläge med kvällssol och en baksida med grön gräsmatta för barnen att leka på! De sociala ytorna finner ni på entréplan med fullutrustat kök och vardagsrum med utgång till den stora balkongen. Huset erbjuder två lättmöblerade sovrum på ovanvåningen och på nedre plan finner ni idag ett stort allrum som enkelt kan göras om till två mindre rum. På vinden finns gott om plats och tack vare den generösa ytan är det en del som väljer att inreda det som ett extra tv-rum eller barnhörna. Två badrum med bubbelbad och dusch samt ny tvättmaskin. Rymlig hall välkomnar er med plats för hallmöbel och hatthylla.

På framsidan av huset välkomnas ni av en trädäckad altan med plats för matbord och stolar. Intill finns även ett förråd för extra förvaring. Som fastighetsägare ingår man även i en samfällighet och som medlem har man möjlighet till att hyra en garageplats eller parkering. Mycket lugn och barnvänlig gata med fina lekytor för barnen att vistas i. Perfekt för familjen. Radhuset är besiktigat samt dolda fel försäkrat.

I närområdet finns flertalet skolor och förskolor bl.a Mörtviksskolan med årskurserna F-6 och Östra Gymnasiet. Vad gäller förskolor finner ni bland annat Fugan och Stenbocken inte långt från bostaden. Från huset är det kort promenadavstånd till förskola/skola och det tar endast ca 10 min att promenera bort till pendeltåg och Skogås centrum. Här finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. En promenad bort finner ni även mysiga badplatser med bland annat Mörtviksbadet som är perfekt för barnfamiljerna och ett populärt bad under somrarna samt mysiga Badudden. Området är rikt på skog och natur. Här bor du med närhet till Trångsunds och Drevvikens naturreservat med Huddingeleden som går igenom detta område. På vintrarna erbjuds plogade banor för skridskor och promenader. En del ger sig även ut för att pimpla.

Ser fram emot att träffa er på visningen. Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 230 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.