Såld radhus på Värmlandsvägen 187 i Farsta
Farsta

Värmlandsvägen 187

Gavelradhus med ett lugnt och barnvänligt läge!

Såld

Gavelradhus med ett lugnt och barnvänligt läge!

Trivsamt och mycket lugnt beläget radhus med varmgarage i länga. Planlösningen bjuder på flexibilitet med möjlighet till stora ytor alt. flera rum. Idag finns två till tre sovrum, vardagsrum, stort kök med matplats för hela familjen, två renoverade badrum samt förrådsutrymme. Fint beläget på i stort sett bilfri innergård med lummiga omgivningar, och med en lättskött solig tomt med plats för barnens studsmatta.

På husets baksida finns en trädäckad altan delvis under tak, och med bästa sydvästläge - här bjuds du på sol under eftermiddag och kväll samtidigt som du njuter av den gröna utsikten. Ett stort plus är att fjärrvärme, vatten, varmgarage i länga, bredband och tv ingår i samfällighetsavgiften!

Värmlandsvägen ligger fint beläget omgivet av vacker natur och nära till sjön Magelungen. Här bor man i ett barnvänligt område med med god granngemenskap. Närmsta förskola, Karamellen, ligger bokstavligen alldeles runt knuten. Ytterligare en förskola, Blombacka, ligger ca 5 minuters promenad bort. Bara några meter från huset finns ett grönt parkområde där man just nu rustar upp den populära lekplatsen Tågparken. I närområdet finns både simhall, idrottshall samt strandbad. I fina Fagersjöskogen som ligger strax intill finns belyst motionsspår.

Nära till goda kommunikationer med både tunnelbana och buss på promenadavstånd. I närbelägna Farsta Centrum finns en stor shoppinggalleria med klädbutiker, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral m.m. Där finns också trevlig torghandel året runt.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.