Såld villa på Bertils väg 4 i Glömsta
Glömsta

Bertils väg 4

Rymligt, smakfullt och välplanerat!

Såld

Rymligt, smakfullt och välplanerat!

Med ett mycket bra läge i barnvänliga och lugna Glömsta, finns detta fantastiskt fina Eksjöhus byggt 2014. Huset har en totalyta om 200 kvm fördelat på två plan, och har en genomtänkt planlösning, stilfulla materialval samt gott om yta för hela familjen! Detta hus som nätt och jämnt fyllt tio år, känna på många sätt nybyggt. Så släpp tanken på kostsamma och omfattande renoveringar – här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Huset är byggt på en rejäl friköpt tomt om 1 623 kvm och ger härligt med livsrum för familjen, med plats för både studsmatta och studsande bollar. En kort cykeltur bort finns sjön Gömmaren med bad och omgivande naturreservat för aktivitet eller rekreation.

Här njuter ni av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med en inbjudande centralt placerad köksö som skapar ytterligare arbetsyta, och såklart perfekt för gästerna att hänga vid! Och något att vara avundsjuk på är det fina skafferiet – vilken dröm! Vidare tar ni er in till husets vardagsrum där ni finner plats för större soffgruppsmöblemang samt matgrupp. Stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp och ger en känsla av rymd. På entréplan finns också ett av två helkaklade badrum, samt en stor tvättstuga med groventré.
Vi tar trappan upp till den mer privata sfären. Hela 4 sovrum och ett stort allrum finns på övervåningen. Här finns även husets andra badrum – lyxigt utrustat med både dusch, badkar och bastu!

Fiber finns förstås indraget, och huset värms upp av en bergvärmepump. På entréplan är det vattenburen golvvärme, och övre plan har radiatorer med vattenburen värme.
Villan är högt placerat på en bilsnål återvändsgata – huset badar i ljus tack vare det öppna och fria läget. Den härligt generösa terrassen är en given samlingsplats både till vardag och fest. Och skogsdungen nedanför huset är perfekt för den där kojan! Delvis insynsskyddad trädgårdstomt med thujor, gräsmatta, bärbuskar och odlingsmöjligheter. På fastighetens uppfart finns plats för fyra bilar.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

8 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.