Såld lägenhet på Sten Bergmans väg 59 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Sten Bergmans väg 59

Välplanerad 2:a (möjlig 3:a) med öppen planlösning och fint ljusinsläpp!

Såld

Välplanerad 2:a (möjlig 3:a) med öppen planlösning och fint ljusinsläpp!

Välkommen till Hammarbyhöjden och Sten Bergmans väg 59. Nu ges chansen att förvärva denna mycket välplanerade lägenhet om hela 60 kvm. Bostaden kan enkelt göras om till en 3:a (se alternativ planlösing). Lägenheten har ett stilrent kök med gott om förvaring, ett stort sovrum, helkaklat badrum samt det stora vardagsrummet som ligger öppet mot köket. Detta är ett hem perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet tar vi oss ut till den härliga balkongen. Hela lägenheten genomsyras av hög och modern standard samt fräscha ytskikt med fina golv. Här finner du bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin och en rymlig klädkammare.

Lägenheten tillhör en solid och välskött förening. Här bor du lugnt och trevligt med närhet till både naturlivet, service och kommunikationer. På ett par minuters promenad når ni tunnelbanan och torget där ni bland annat finner det välrenommerade stenugnsbageriet Bonne Femme samt även Fraterno där ni kan inhandla nybakat bröd, bullar och smörgåsfika. Ni kan enkelt rulla ner för backen och på ca 8 min på cykel nå SoFo. Även Nackareservatets skidspår och badsjöar ligger på kort cykelavstånd. Kajakuthyrning erbjuds i Sicklasjön och är en uppskattad sommaraktivitet, där ni kan glida fram under träbron över till Sickla. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.