Såld lägenhet på Tidaholmsplan 22 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Tidaholmsplan 22

Fin gaveltvåa i en solid och stabil förening!

Såld

Fin gaveltvåa i en solid och stabil förening!

Välkommen till en fint inredd gaveltvåa i en solid och stabil förening på populära Tidaholmsplan. Lägenheten är väldisponerad med bra storlek på rummen, gott om förvaring, fina ytskickt och högt i tak. Den är ljus med fönster i tre väderstreck och stor balkong som vetter mot grönskan.

Tidaholmsplan är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Ellen Wikström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.