Hus till salu i Älvsjö och Bandhagen

Välkommen till Älvsjö och Bandhagen, ett familjevänligt område fint beläget i Stockholms söderort med bra kommunikationer till Stockholm City.

Läs mer

Söker ni hus till salu i Älvsjö och Bandhagen finns det många fina områden att välja bland – alla med nära tillgång till aktiviteter för hela familjen. Föredrar ni stan tar ni er snabbt och enkelt in till Stockholm city på femton minuter med pendeltåg och buss.

Letar ni efter hus till salu i Älvsjö kan ni hitta charmiga sekelskiftesvillor med generösa trädgårdstomtar och moderna hus nära Långbro och Herrängen. Tack vare sin positionering nära Långsjön och med bra kommunikationer till city är Herrängen och Långbro några av de populäraste områdena för barnfamiljer. I närområdet hittar ni även flera skolor, dagis och fritidsaktiviteter för barn i alla åldrar.

Väljer ni att bosätta er i Älvsjö har ni under sommaren nära till Långsjön som är en av de populäraste badplatserna i området. Under vinterhalvåret besöker många platsen för att åka skridskor och för att motionera i de belysta promenadslingorna. Älvsjö naturreservat är ett betydelsefullt ekologiskt område för regionen med ett rikt djurliv och vacker barrskog miljö.

Många familjer väljer att leta efter hus till salu i Älvsjö för att ta del av de många föreningar och fritidsaktiviteter området har att erbjuda. Här hittar ni roliga aktiviteter såsom klätterväggar, simhallar, bowlinghallar och paddelbanor.

Oavsett om ni letar efter ett nybyggda hus eller klassiska villor till salu i Älvsjö och Bandhagen är våra erfarna mäklare här för att hjälpa er hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker ni hus eller villa till salu i Älvsjö är ni välkomna att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ert område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.