Såld villa på Herr Stens väg 49 i Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö
Älvsjö centrum / Gamla Älvsjö

Herr Stens väg 49

Renoverat och charmigt sekelskifteshus i mysiga gamla Älvsjö!

Såld

Renoverat och charmigt sekelskifteshus i mysiga gamla Älvsjö!

Nu finns möjligheten att förvärva denna underbara sekelskiftesvilla som är mycket omsorgsfullt renoverad. Stilen är mycket tilltalande med ljusa väggar, stora och höga fönster som förser rummen med fint ljusinsläpp samt fina trägolv. Renoverat och fint kök med plats för matbord. Här väntar även stora sällskapsytor, två befintliga sovrum och ett allrum som mycket enkelt med hjälp av en vägg snabbt blir ytterligare ett stort och vackert tredje sovrum på övervåningen. Huset erbjuder även ett härligt vardagsrum i anslutning till matrum med den fungerande kaminen. I källaren finner ni tvättstuga och oinredda utrymmen som efter en renovering kan erbjuda er en kombinerad tvättstuga/badrum, ett ytterligare sovrum perfekt för tonåringen, samt ett allrum. Eftersom källaren har en egen ingång från trädgården kan halva källaren dessutom med lätthet inredas till en separat uthyrningsdel med ett sovrum och ett vardagsrum/kök. Denna friköpta villa ser mycket representativ ut och är belägen på en populär adress i gamla Älvsjö. Trivsam tomt med doftande syrener och vackra vackra plommon-, körsbärs- och äppelträd! Här finns även gräsmatta som barnen kan springa ut och leka på. Grusad uppfart med plats för en bil.

På denna eftertraktade gata i Älvsjö har ni det nära till det mesta. Härifrån har ni promenadavstånd till ett flertal skolor och förskolor (som exempelvis Långbrodalsskolan, Johan Skyttes skola och International Engelska skolan). En kort promenad bort kommer ni till Älvsjö Centrum med Coop, matbutiker och flera välbesökta restauranger. Älvsjö Centrum är det knutpunkt för många och här finns både pendeltåg och en stor bussterminal som tar er åt flera håll. Ska ni storhandla så finns även Willys i närheten samt systembolaget. Utöver allt detta erbjuder området även mysiga platser såsom Långbro Park med härlig grönska, Långsjöns trevliga badplats med närliggande restaurang. I närheten av Långsjön ligger även det eftertraktade Herrängens Gård med servering och chans till aktivitet. I närheten av bostaden ligger dessutom Älvsjöskogens naturreservat med belysta motionsspår och chans till friluftsliv. För er som har intresse för mat och restaurangupplevelser finner ni den omtalade Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Långbro Parks värdshus. För er som vill ha något enklare finns det populära Fru Marias Bak och Långbro Pizzeria på Fru Marias torg i närheten.

Detta är verkligen ett drömhem så missa inte våra visningar! Varmt välkomna och anmäl er gärna.

Visa mer
Slutpris

11 060 000 SEK

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Matrum

Kök

Toalett

Hall

Sovrum 3

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Tvättstuga

Vind

Tomt

Välkomna!

Omgivning

Närområde

Planlösning

Entréplan

Övre plan

Källarplan

Alternativ planlösning