Såld radhus på Glanshammarsgatan 119 i Ormkärr
Ormkärr

Glanshammarsgatan 119

Friköpt och renoverat radhus med tomt i eftertraktat västerläge

Såld

Friköpt och renoverat radhus med tomt i eftertraktat västerläge

Varmt välkomna till Glanshammarsgatan 119 och detta renoverade och friköpta radhus i mysiga Ormkärr. Området erbjuder det bästa av såväl lugnet och grönskan inpå knuten, som närhet till kommunikationer och serviceutbud. Här erbjuds du ett eftertraktat boende med en mysig tomt och altan som blir din egen oas, samtidigt som du ges den härliga granngemenskapen som ett radhusområde likt detta bidrar med.

I huset möts du av renoverade och fräscha ytskikt med en härlig planlösning fördelat på totalt fyra halvplan. Från entréplanet med hall, ett stort och helkaklat badrum, samt gästrum/tvättstuga, leder trappan dig vidare till nästa våningsplan med ett mycket rymligt och ljust kök med köksö och stor plats för matgrupp till många gäster. Ut genom altandörren från köket leds du till den rymliga och trätrallade altanen i eftertraktat västerläge som vetter mot ett naturreservat. Här kan du njuta av långa sommardagar med gott om utrymme för både matgrupp, loungemöblemang och ditt egna utekök och plats för härliga grillmiddagar i kvällssolen.

Tillbaka in i huset, och vidare upp för trappan nås två av husets sovrum, samt den separata wc:n som även den är renoverad och helkaklad i smakfulla färger. Längst upp i huset finns ett mycket ljust vardagsrum med utgång till balkongen i samma trevliga väderstäck som altanen. Till sist finns på våningsplanet även det sista av sovrummen.

I Ormkärr bor ni i ett barnvänligt, grönskande bostadsområde med trevliga strövområden. Utanför på gatan går bussar som på ett par minuter tar dig till både Älvsjö centrum med flertalet pendeltågslinjer och bussar, samt till Hagsätras centrum med serviceutbud och tunnelbanans gröna linje. På kort avstånd finns Ormkärrsskolan med klasser från förskoleklass till årskurs 6. Även förskolor finns på smidigt promenadavstånd.

Varmt välkomna att anmäla erat intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna!

Altan

Kök

Matplats

Sovrum 1

Wc

Sovrum 2

Vardagsrum

Balkong

Sovrum 3

Tvättstuga/gästrum

Badrum

Hall

Uteplats framsida

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övre plan