Såld parhus på Tordyvelvägen 16 i Älvsjö, Långbro
Älvsjö, Långbro

Tordyvelvägen 16

Trevåningsparhus i eftertraktat område i lågt belånad förening

Såld

Trevåningsparhus i eftertraktat område i lågt belånad förening

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsparhus på Tordyvelvägen 16! Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala och mycket ljusa ytor. Tack vare gavelläget ges gott om utrymme på tomten till att njuta av utomhusmiljön vid de båda trätrallade altanerna, tillaga maten och grilla vid uteköket och fixa i trädgården och njuta av de goda äpplena från det egna äppelträden. På gaveln av huset finns förutom en gräsmatta för lek och skoj, en carport med förråd inredd som snickarbod.

Inne i huset erbjuder entréplanet generösa ytor i såväl kök som vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom de släta köksluckorna, samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier, samt utgång till baksidans altan. På entréplanet finns ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och hela våningsplanet har vattenburen golvvärme.

Vidare på övervåningen finns bostadens fyra sovrum, samt en tilltagen klädkammare som ger en walk-in-closet känsla. På våningsplanet finns även det andra badrummet, som är utrustat med badkar. Längst upp, på vindsvåningen disponeras ytan med ett mycket tilltaget allrum. Här är det bara fantasin som sätter gränser hur våningsplanet ska disponerad. Här kan efter behov skapas ytterligare sovrum och/eller förvaring, eller likt idag behålla den mycket öppna och ljusa ytan med allrum och utrymme för pyssel och arbete. Längst ena väggen har en mycket bra förvaring skapats.

Här bor du i slutet på en lugn återvändsgata i ett attraktivt område mellan trevliga och lummiga Långbro Park och Älvsjö centrum med sitt utbud av kommunikationer och service. Föreningen består av 34 enheter i form av parhus och radhus. Husen är från 2011 och därmed i fint skick. Föreningen är dessutom mycket välskött med mycket låg belåning.

Områdesmässigt finns det många fördelar med Långbrodal - vid närliggande Långbro park finns populära Långbro Värdshus för helgbrunchen eller en middag, alternativt caféet Bakfickan som passar perfekt för en fika eller lunch. Fruängens centrum erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. Även vid Älvsjö station, där pendeltåget trafikerar finns serviceutbud och caféer/restauranger. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Vid Långsjön som nås genom en kortare cykeltur, finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana. Flertalet skolor finns i den direkta närheten, bland annat Långbrodalsskolan och Johan Skyttes skolan.

Varmt välkomna att anmäla erat intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

8 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkomna!

Tomt

Altan

Vardagsrum

Kök

Badrum 1

Hall

Hall ovanvåning

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 2

Sovrum 4

Vindsvåning

Övriga bilder

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övervåning

Planritning vindsvåning