Såld villa på Vivelvägen 13B i Älvsjö
Älvsjö

Vivelvägen 13B

Familjevilla med plan tomt i populärt område

Såld

Familjevilla med plan tomt i populärt område

Varmt välkomna till Vivelvägen 13B - en charmig 70-talsvilla på skafttomt i ett ostört läge. Här bor du på eftertraktad adress i gamla Älvsjös trevliga villaområde. Tomten är lättskött och lekvänlig med plana ytor med fruktträd och en altan som nås från vardagsrummet. Till altanen når solen efter lunch fram till kvällen och gör det till en mysig plats att anordna grillkvällar och sola på. Även intill entrén finns plats för utemöbler och avkoppling. På infarten mot garaget ges plats för flera bilar in mot tomten.

I huset slås du av välplanerade våningsplan med vardagsrum, kök, tre sovrum och badrum på entréplanet. Ytskikten i huset är genomgående av äldre standard men bevarat med mycket charm! Vid entrén välkomnas ni direkt av ett gott ljus och en en planlösning som är öppen och socialt planerad med ett stort vardagsrum och matplats som nås några trappsteg upp från entrén. Intill matplatsen finns köket i praktiskt utförande. På våningsplanet finns tre sovrum belägna i anknytning - perfekt för hela familjen. Här finns även och ett badrum med dusch. Från hallen leder trappan dig ner till källarplanet där ett stort allrum med öppen spis, badrum med dusch, rymlig tvättstuga, klädkammare, ett stort förrådsrum och ett garage. Här ges möjlighet för den som önskar att inreda ytterligare ett rum i det nuvarande garaget.

Här bor ni i ett mycket populärt villaområde med närhet till flertalet förskolor, skolor bl.a. Långbrodalsskolan, Johan Skyttesskolan och Kämpetorpsskolan. På promenadavstånd nås Älvsjö Centrum som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer genom flera pendeltågslinjer, samt mängder av busslinjer. Här finns även god service med matbutiker, apotek, gym mm. Området i Älvsjös villaområde erbjuder dessutom allt ifrån mysiga caféer som Fru Marias bak, till häftiga smakupplevelser vid tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aloë. På promenadavstånds nås Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Ta chansen att förvärva ert framtida drömboende - varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visa mer
Slutpris

8 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.