Såld parhus på Tordyvelvägen 14 i Älvsjö, Långbrodal
Älvsjö, Långbrodal

Tordyvelvägen 14

Parhus i tre våningar utöver det vanliga!

Såld

Parhus i tre våningar utöver det vanliga!

Välkommen till detta moderna och trevliga parhus på Tordyvelvägen 14! Här erbjuds en unik chans att förvärva ett boende i förening där det sällan säljs.

Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala och mycket ljusa ytor med lyxen till två altaner, där trädgården är uppvuxen, lummig och ger helt insynsskydd från gatan sommartid. Entréplanet erbjuder generösa ytor i såväl kök och vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom de släta vita köksluckorna, samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier, utgång till baksidans altan, samt den mysiga kaminen. På entréplanet finns ett stort badrum med dusch och hela våningen har golvvärme.

På plan två finns bostadens tre sovrum, samt ett mindre allrum som lämpar sig perfekt för pysselhörna alternativt kontorsdel. Här finns vidare en praktiskt separat klädkammare och ett rymligt badrum med badkar.

Längst upp, på vindsvåningen disponeras i dagsläget ytan som ett fantastiskt härligt allrum! Här finns plats för en mysig soffhörna mot det stora fönstret. Utrymmet ger mängder med möjlighet för aktivitet och socialt umgänge. Vidare finns på våningen ett utrymme som idag nyttjas som en mysig sovalkov. Våningen kan omdisponeras efter önskemål där exempelvis två sovrum kan uppföras.

Påkostad bostad som är den enda i föreningen som har altandörr till båda altanerna, extra takfönster på vindsvåningen, samt extra stort fönster i allrummet på entréplanet. Här bor du i slutet på en lugn återvändsgata i ett attraktivt område mellan trevliga och lummiga Långbro Park och Älvsjö centrum med sitt utbud av kommunikationer och service. På uppfarten finns egen carport med ett sammanhängande förråd om ca 5 kvm.

Visa mer
Slutpris

8 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Altan

Kök

Altan 2

Badrum 1

Hall

Hall/allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 2

Allrum

Sovalkov

Välkommen!

Övriga bilder

Hall plan 2

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övervåning

Planritning vindsvåning

Alt planlösning 1

Alt planlösning 2

Planritning övervåning