Såld radhus på Bandyvägen 93 i Västertorp
Västertorp

Bandyvägen 93

Eftertraktat kedjehus i omtyckta Västertorp!

Såld

Eftertraktat kedjehus i omtyckta Västertorp!

Varmt välkomna till Bandyvägen 93 och detta välplanerade och mysiga kedjehus i trevliga och populära Västertorp med grönområden, samt kommunikationer på kort avstånd. Kedjehuset på Bandyvägen har renoverats sparsamt och ger ett unikt tillfälle att sätta sin egen prägel på. Här kan du njuta av en mysig öppen spis, bevarade trägolv och övriga detaljer som ger huset den extra charmen som funnits med sedan huset uppfördes på 50-talet, ritat av arkitekten Jarl Bjurström.

Huset har en uppfart som leder till garaget där det finns utrymme för bil, samt förvaring i förråd bakom. Du möts vidare av den barnvänliga och soliga tomten i trevligt sydostläge som ger gott om utrymme för lek och aktivitet med många soltimmar att avnjuta. Tomten är plan och lättskött med bland annat häck av måbär och vackra buskar av johannesört, idegran och parkros. Entrén mot huset består av sågad Ölandssten, här finns uteplats som rymmer såväl loungemöbler, som matgrupp. I anslutning till husets entré finns ett mysigt uterum som är perfekt att duka upp med matgrupp.

Väl inne i huset möts du av väldisponerade ytor med ett praktiskt kök med god plats för matgrupp, ett rymligt vardagsrum med härlig öppen spis, samt wc på entréplanet. På övervåningen finns två sovrum i bra storlekar, bägge med gott om plats för förvaringsmöbel, samt badrum med dusch. I källarplanet finns ett allrum, tvättstuga och matkällare.

På Bandyvägen bor ni med bra gemenskap i kvarteret där det anordnas aktiviteter såsom loppisar, tomtetåg och marschalltändningar vid vissa högtider. Huset är beläget med närhet till det mesta som kan önskas. På korta avstånd når du såväl kommunikationer, närservice, skolor, förskolor, caféer, restauranger, badbassäng vid Hägerstensbadet, samt grönområden och Mälarens vatten med flertalet populära badplatser vid bland annat Örnberget och Mälarhöjdsbadet.

Välkomna att anmäla er på visning - inga förhandsvisningar kommer hållas!

Visa mer
Slutpris

9 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.